Reserveren

Rozensauna

  • 65 - 70° Celsius
  • Ontspannende harpmuziek

Op het saunaplein bevindt zich de Rozensauna, een kleine, romantische sauna. In de houten cederhouten wanden zijn rozetten van rozen verwerkt en in met rozen versierde nisjes branden kaarsen. Op de warmtebron staat een koperen ketel, gevuld met rozenblaadjes die een rustgevende, milde, zoete geur verspreiden.

 

Meer lezenVerbergen

De temperatuur in de Rozensauna is aangenaam, zo’n 65 – 70 ºC. De kalmerende roze gloed van rozenkwarts opent het hart chakra en maakt ontvankelijk voor liefde en schoonheid en bevordert daardoor het aangaan van harmonieuze relaties en zelfacceptatie. Daarnaast helpt rozenkwarts bij het verwerken van verdriet en het vrij maken van blokkades.

HARPMUZIEK IN DE ROZENSAUNA

Door de bijzondere harpmuziek van harpiste Mechteld Karlien de Jongh zult u in deze sauna optimaal tot rust komen. Zoals Mechteld Karlien zegt: ‘muziek dringt door tot het diepst van de ziel en dringt door tot een elders zonder woorden, een elders dat niet in woorden kan worden gevat, maar dat stilte verwoordt met zwijgen.’

Direct reserveren
  • Harpmuziek Mechteld Karlien de Jongh

    In de Rozensauna laat u zich meevoeren door het betoverende harpspel van Mechteld Karlien de Jongh. Mechteld weet als geen ander gevoel te vertalen in beleving. Maak samen met Mechteld deze reis van het hoofd naar het hart.