De grootste opgietsauna van Nederland

Reserveren

Kelo Aufguss sauna

  • Een van de grootste opgietsauna's van Nederland!
  • Thema opgietingen

Een opvallende buitensauna is de Kelo Aufguss sauna, een van de  grootste Kelo opgietsauna's van Nederland. Dagelijks vinden hier diverse handmatige opgietingen plaats door een of twee saunameesters. Ondanks de vele zitplaatsen is de sfeer binnen intiem en ervaren saunagasten de opgietingen in deze sauna als bijzonder prettig. De temperatuur in de Aufguss sauna is 80 -90 ºC

Meer lezenVerbergen

OPGIETINGEN IN DE KELO AUFGUSS SAUNA

Tijdens de handmatige opgieting wordt door een saunameester een grote hoeveelheid water met etherische oliën over de warmtebron verspreid. Bij de plotselinge verdamping van het water komt er een intense warmte vrij, die door de saunameester met behulp van doeken door de sauna wordt verspreid. De sauna gaat heerlijk geuren en de luchtvochtigheid stijgt. Het lichaam zal meer gaan zweten en de doorbloeding van de huid wordt geoptimaliseerd.  Na de opgieting is het van belang dat u uw lichaam goed laat afkoelen en even voldoende drinkt, om uw vochtgehalte weer op peil te brengen

Onze saunameesters weten u telkens te verrassen met een nieuw thema en een ander boeiend samenspel van geur, kleur en klank.
 

Aan deelname aan de opgieting in de Aufguss sauna zijn voor saunagasten geen extra kosten verbonden. Deelname geschiedt op basis van beschikbaarheid.

Direct reserveren
  • NEDERLANDS KAMPIOEN OPGIETEN

    • Bij Thermen Bussloo ervaart u de allerbeste opgietingen ter wereld. Afgelopen juni heeft Thermen Bussloo de 1e, 2e en 3e prijs gewonnen bij het NK opgieten!