Reserveren

Infraroodsauna met ligbanken

  • Pachtig uitzicht over het meer
  • Comfortabele ligbanken
  • Positief effect bij spier- en gewrichtspijnen

Zowel binnen op het saunaplein, als buiten aan de rand van de tuin vindt u een infraroodsauna. De infraroodsauna buiten heeft gewelfde ligbanken voor optimaal ligcomfort, recht onder de infraroodlampen, zodat de gerichte straling ervan alleen voor u werkt en de warmte bij u goed kan door dringen. De infraroodsauna is een droge sauna.

Meer lezenVerbergen

DE WERKING VAN EEN INFRAROODSAUNA

De infraroodstraling in deze sauna heeft door de dieptewerking een positief effect op spierpijnen, gewrichtspijnen en reumatische aandoeningen, maar ook uw hart en bloedvaten en uw cholesterolgehalte worden door de stralingswarmte gunstig beïnvloed.

GENIET VAN HET PANORAMA

Deze infraroodsauna biedt een prachtig uitzicht over het meer van Bussloo. Ieder jaargetijde toont zich hier aan de saunabezoeker van zijn mooiste kant zien. De ontluikende boombladeren in de lente, spetterende watervogels in de zomer, de bijzondere kleurenpracht rondom het meer in de herfst en de met rijp bedekte oeverstruiken in de winter laten u optimaal genieten van deze sauna.

Voor uw ogen is het beter om niet langdurig in de infraroodlichtlampen te kijken. Zwangere vrouwen en mensen met een plaatje, pin of pacemaker wordt afgeraden gebruik te maken van deze sauna.

Direct reserveren