Ervaar de unieke Himalaya Zoutkristalgrot

Reserveren

Himalaya Zoutkristalgrot

  • 65° Celsius
  • Zoutkristallen uit Nepal
  • Uniek klank-, kleur- en geurritueel

Verscholen in een aarden wal in de tuin bevindt zich de Himalaya zoutkristalgrot. U betreedt deze sauna met een mystieke, oosterse sfeer door een tweehonderd jaar oude deur uit India. Binnen in deze sauna bent u omringd door zuiverende lucht, gevoed door mineralen die vrij komen door de verhitting van speciale, uit Nepal geïmporteerde, zoutkristallen.

Meer lezenVerbergen

De saunatemperatuur in de Himalaya zoutkristalgrot is zo’n 65 º.De hierbij aanwezige vochtigheidsgraad laat u de zuiverende dampen gemakkelijk inademen. Zoutkristallen hebben een ontgiftende werking. Deze sauna is een weldaad voor mensen met bronchiale klachten, astma of hooikoorts en helend voor mensen met een onrustige huid.

SAUNA-RITUELEN IN DE HIMALAYA ZOUTKRISTALGROT

In de Himalaya zoutkristalgrot vindt diverse keren per dag de Kailash plaats, een bijzonder en uniek klank-, kleur- en geurritueel dat door Thermen Bussloo is ontwikkeld. Het Kailash ritueel in deze sauna voert u mee tijdens een prettig intense ceremonie. Hierbij wordt u, tezamen met de andere aanwezige saunagasten, via prikkeling van al uw zintuigen in een aangename ontspanning gebracht.

KAILASH

De Kailashceremonie is geïnspireerd op de gelijknamige heilige berg in India. De betekenissen en de verschillende namen van deze berg variëren van kristal tot kostbaar juweel van sneeuw. De berg is voor spirituele geloofsrichtingen als het Boeddhisme, het Hindoeïsme en het Taoïsme het middelpunt van rituelen, legendes en tradities en wordt voor velen gezien als het centrum van de wereld.

Aan het Kailash ritueel in de Himalaya zoutkristalgrot zijn voor saunagasten geen extra kosten verbonden. Deelname is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Direct reserveren