DE PRIVÉ SAUNA IS TIJDELIJK BUITEN GEBRUIK, BEL 055 368 2640 OM DE BESCHIKBAARHEID OP TE VRAGEN

Privé sauna

Bij Hotel Thermen Bussloo kunt u gebruik maken van een eigen privé sauna om heerlijk tot rust te komen en ontspannen met uw geliefde, vriend, vriendin, familie of collega. Bij de inrichting van de privé sauna van Private Wellness is overal rekening mee gehouden. Een eigen jacuzzi, sauna, rainshower, stoomcabine en alle extraatjes maken uw verblijf tot een bijzondere wellnessbeleving.

Privé sauna zonder overnachting

Voor onze Private Wellness zijn verschillende arrangementen te boeken. Wanneer u na een dagje in de sauna gewoon weer in uw eigen bed wilt slapen, kunt u het arrangement zonder overnachting kiezen. Geniet vier uur lang van de privé sauna, met de mogelijkheid van verlenging naar zes of acht uur. Maak het romantisch met uw geliefde en bestel een fles Prosecco en/of krijg een ontspanning- of sportmassage. 

Privé sauna met overnachting

Daarnaast bieden wij drie arrangementen met overnachting in een luxe suite in Hotel Thermen Bussloo, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Tevens kunt u vier uur lang gebruik maken van de privé sauna, krijgt u een driegangen diner in Restaurant Intens en kunt u kiezen voor een ontspannings- of sportmassage in de Private Wellness.

Tot rust komen in de privé sauna

Een bezoek aan de privé sauna met uw partner, vriend of vriendin is een goed moment om meer tijd aan elkaar te besteden. Om heerlijk tot rust te komen en om samen te genieten van elkaar en de ontspannen sfeer.

Tip: boek een heerlijke behandeling bij onze Private Wellness!