Reserveren

Rondel

 • Goede start van uw saunagang!
 • Belevenisdouche
 • Met wisselvoetenbaden

In het midden van het saunaplein bevindt zich onder de grote sterrenhemel een piazza met een rondèl. Het centrum van deze rondèl is een aromatische belevenisdouche. Een ontspannen wandeling door deze rondèl is een goede start van uw saunagang. U ervaart een prettig geur- en kleurenspel terwijl u zachtjes de druppels van de belevenisdouche op u voelt neer dalen.

Meer lezenVerbergen

In de rondèl beweegt u zich langzaam lopend door koude en warme wisselvoetenbaden. Deze stimuleren uw bloedsomloop en bereiden u optimaal voor op de sauna’s. De stenen in deze baden prikkelen uw voetreflexzones zodat afvalstoffen beter zullen worden afgevoerd.

Direct reserveren
 • Veelgestelde vragen

  Hoe laat vindt mijn geboekte behandeling plaats?
  Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na uw aankomsttijd en 22.00 uur. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.00 uur.
  De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.
  Kunnen behandelingen gelijktijdig plaatsvinden?
  Komt u met meerdere personen dan doen wij onze uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. Wij kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.
  Als ik mijn voorkeur voor de behandeltijd doorgeef, wordt de behandeling dan ook op dat tijdstip ingepland?
  Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Echter kunnen wij de tijden niet met zekerheid garanderen. Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na uw aankomsttijd en 22.00 uur. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.00 uur. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.