Reserveren

Hamambad

  • Geniet van de aquasound
  • Uniek in Nederland
  • Kwarts kristallen

Ultieme ontspanning, dat vindt u in ons prachtig vormgegeven sfeervolle Hamambad. Legt u uw oren iets onder water, dan kunt u genieten van rustgevende muziek die aquasound tot u komt. De stenen banken rondom zijn voorzien van kwarts kristallen die het water extra energierijk maken. Circles of energy in het plafond brengen het elektromagnetische veld tussen het water en de lucht in deze ruimte in balans.

Meer lezenVerbergen

Wilt u uw afweersysteem een extra boost geven? Loop dan voordat u in het warme water stapt door de warme en koude wisselbaden die zich naast het Hamambad bevinden. Maar u kunt ook kiezen voor de koude stortdouche.

Wisselbaden

Het nemen van afwisselend een koud en een warm bad heeft een therapeutische werking op ons lichaam. Door de warmte zetten de bloedvaten uit en door de kou krimpen ze. Hierdoor worden de bloedvaten getraind en blijft de doorbloeding optimaal. Bij een slechte doorbloeding kunnen allerlei klachten optreden, zoals spierstijfheid, vermoeidheid en gewrichtspijn.

Ontspanning van het lichaam is heilzaam, omdat het allerlei klachten vermindert die een psychische oorzaak hebben. Zorgen, een drukke agenda, te weinig rust kunnen een gezond lichaam in disbalans brengen. Als u bewust wat vaker ontspanning zoekt, zoals dat kan in een sauna, dan zult u merken dat u zich op alle gezondheidsvlakken beter voelt.

Direct reserveren
  • Wist u dat...

    ... u in oosterse sferen kunt blijven en een heerlijke hamam-behandeling bij kunt boeken? U wordt gescrubd, ingezeept en heerlijk gemasseerd. Na afloop voelt u zich als herboren.

    Nog meer genieten?