Reserveren

Nationale Saunadagen

9 t/m 12 januari 2017

Iedere tweede week van januari (maandag t/m donderdag) worden in Nederland de Nationale Saunadagen gehouden. Deze dagen worden georganiseerd door de vereniging van Nederlandse sauna- en wellnessbedrijven (VNSWB) die met de organisatie van deze dagen aandacht wil geven aan het belang van saunabezoek in relatie tot gezondheid.

Ook Thermen Bussloo wil haar steentje bijdragen en biedt alle gasten tijdens de Nationale Saunadagen gezonde (en gratis) extra's zoals een heerlijke smoothie bij binnenkomst en diverse extra opgietingen die geheel in het teken staan van gezondheid en ontspanning:

Winterchallenge

Een heerlijke opgieting in onze Panoramsauna ter versterking van het immuunsysteem met een ademmeditatie en na afloop een frisse duik in het meer van Bussloo. Na de challenge ontvangt u een glaasje Hot Drink om op te warmen.

Dennen luchtweg sessie

Korte, milde opgieting van ongeveer 10 minuten met de verkwikkende geur van dennen. De opgieting heeft een gezondheid bevorderend karakter. Het vergemakkelijkt de ademhaling bij bijvoorbeeld verkoudheid.

Daarnaast kunt u tijdens deze dagen ook extra voordelig van uw dagje sauna genieten met 2 heerlijke wellnessaanbiedingen: 

 

Sauna entree voor €14,95 p.p.   reserveren

 

Entree + lunchbuffet voor €29,95 p.p.   reserveren