Reserveren

Sauna en stress

Een diepe ontspanning van lichaam en geest is een goede remedie ter voorkoming van te veel stress. De sauna is hierbij een goed hulpmiddel. De warmte die u als een deken omringt zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en een mooie rustgevende omgeving zorgt voor de geestelijk ontspanning. Indien u medicijnen slikt of onder behandeling staat, dient u wel even met uw arts te overleggen.

Bij Thermen Bussloo staan er meer dan tien verschillende typen sauna's tot uw beschikking. U vindt er vast wel een welke past bij uw persoonlijke wensen. Na afloop van de sauna kunt u gebruikmaken van de rustruimten of genieten van de fraaie tuinen. Regelmatig worden er in de rustgevende ambiance van Thermen Bussloo retraites en workshops van het Banyan Centre gehouden, waarbij het loslaten en omgaan met stress centraal staat.

Laat stress verdwijnen in de sauna

De huidige maatschappij is veeleisend en dat veroorzaakt vaak veel stress. Om goed te kunnen blijven functioneren, moet af en toe de 'knop kunnen worden omgezet' en de sauna kan u daar goed bij helpen. In de sauna bent afgesloten van de buitenwereld en kunt u tijd aan uzelf besteden. De rustgevende ambiance maakt het mogelijk even alle dagelijkse zorgen los te laten en misschien wel gewoon even aan helemaal niets te denken.

Regelmatig saunabezoek is een goede remedie om ziektes en problemen door stress te voorkomen. Constante stress heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem en ook in de hersenen laat het zijn sporen na (bron: www.psychologiemagazine.nl/web/Artikelpagina/Wat-doet-stress-met-ons-lichaam-en-brein.htm). Regelmatig saunabezoek versterkt de bloedsomloop, stimuleert de stofwisseling en het immuunsysteem en 'last but not least', het helpt u geestelijk te ontspannen.

Overwin de stress bij Thermen Bussloo

Bij Thermen Bussloo staat u behalve de verschillende type sauna's ook het beautycentrum ter beschikking. Indien u van de sauna's geen gebruik wilt of kunt maken, kunt u ook genieten van ontspannende massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vermeld bij reservering wel even als u medicijnen gebruikt of onder behandeling bent. Onze medewerkers helpen u graag een passend en persoonlijk arrangement samen te stellen.

Direct reserveren