Reserveren

Cadeaubon/card voorwaarden

De cadeaubon/card kan tot uiterlijk één jaar na uitgifte ingewisseld worden bij Thermen Bussloo. Het op de cadeaubon/card vermelde arrangement of de waarde dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor contant geld. Elke verandering in de waarde en/of kenmerken maakt de cadeaubon/card ongeldig. Voor het verzenden van de cadeaubon/cards brengen wij € 3,95 aan verzend- en administratiekosten in rekening. Het is niet mogelijk om met een cadeaubon van Thermen Bussloo een nieuwe cadeaubon of voucher aan te schaffen. 

Wij geven de mogelijkheid om cadeaubonnen/cards voor arrangementen cadeau te geven. Aangezien onze cadeaubonnen/cards een jaar geldig zijn kan het zijn dat Thermen Bussloo in de loop van het jaar de inhoud en/of de prijs van een arrangement wijzigt. Indien het arrangement duurder is geworden, dan dient de meerprijs te worden bijbetaald op de dag van het bezoek. Echter kan er ook voor worden gekozen om de waarde van de cadeaubon/card te besteden aan een ander (goedkoper) arrangement, zodat er niet hoeft worden bijbetaald.

Cadeaubon/card verlengen

Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. Mocht het er desondanks toch niet van gekomen zijn om uw cadeaubon in te wisselen, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw cadeaubon alsnog in te wisselen. U kunt uw verlopen cadeaubon tot 6 maanden, na de geldigheid die op de bon vermeld staat, inleveren bij de receptie van Thermen Bussloo. Hiervoor worden eenmalig administratiekosten in rekening gebracht á € 7,95.