Sauna Cadeaubon voor het beste uitje van 2017

Op zoek naar een origineel en ontspannen cadeau? Geef dan een cadeaubon* van Thermen Bussloo. Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,00. U kunt de waarde van de cadeaubon zelf bepalen, maar u kunt ook een arrangement, losse behandeling of sauna-entree bon cadeau geven. Sauna-cadeaukaart

Geef een cadeaubon van Thermen Bussloo cadeau!

Wil je iemand verrassen met een dagje wellness? Geef een wellness cadeaubon voor één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland cadeau! Geniet van een arrangement, losse behandeling of sauna- entree met de Thermen Bussloo cadeaubon.

Waarom een wellness cadeaubon van Thermen Bussloo?

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €10,00. U kunt zelf de waarde van de sauna cadeaubon bepalen, maar u kunt ook een arrangement, losse behandeling of sauna-entree bon cadeau geven. Daarnaast kunt u de sauna cadeaubon per post ontvangen, maar ook direct per e-mail. Maak het geven van de sauna cadeaubon nu extra leuk, door het toevoegen van je eigen persoonlijke boodschap!

Bestel direct online uw sauna cadeaubon!

Bestel en betaal uw cadeaubon nu direct online. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij de bon naar u op. Het kan tot 4 werkdagen na betaling duren, voordat u de cadeaubon thuis ontvangt. Indien u kiest voor de optie ‘Ontvangen als PDF’ ontvangt u de cadeaubon binnen een half uur per mail.

 

BEPAAL ZELF DE WAARDE

Aantal:


Maak hieronder uw keuze voor de verzendmethode. Indien u kiest voor de optie 'Digitaal als PDF' dan ontvangt u de cadeaubon direct na afrekenen via e-mail. Kiest u voor de optie ‘Verzenden per post’ dan ontvangt u de cadeaukaart binnen 5 werkdagen bij u thuis.

Wordt weergegeven op de cadeaubon. Tekens:
Totaal €0,00
Vult u hieronder uw gegevens in. De velden met * zijn verplicht.

Afleveradres: