Reserveren

Sauna Badkledingdagen

Wilde u altijd al eens een bezoek brengen aan Thermen Bussloo, maar was de drempel nog net iets te hoog? Of maakt u liever gebruik van onze sauna’s, baden of andere wellnessfaciliteiten in uw badkleding? Dat kan op één van onze badkledingdagen! Bij Thermen Bussloo is het iedere tweede en laatste dinsdag van de maand badkledingdag.

Het dragen van een zwembroek, badpak of bikini is gedurende de hele dag (van 9.00-23.30 uur) verplicht. Op reguliere dagen is het niet toegestaan om badkleding te dragen. In de restaurants, loungeruimtes, rustruimtes en op de terrassen is het verplicht om een badjas te dragen. Heeft u zelf geen badjas? Dan is deze bij ons te huur.

 3B5A4978

Thermen Bussloo maakt ook het bezoeken van de sauna met badkleding een heerlijke ervaring. Bekijk hieronder wanneer de volgende badkledingdag gehouden wordt.

 

Badkledingdagen sauna 2018

Standaard op elke 2e en laatste dinsdag van de maand. 

     
Augustus  14 augustus  28 augustus
September  11 september  25 september
Oktober  9 oktober  30 oktober
November  13 november  27 november
December  11 december  25 dec: let op geen badkledingdag

Badkledingdagen sauna 2019

Standaard op elke 2e en laatste dinsdag van de maand. 

                    
Januari       8 januari        29 januari
Februari  12 februari  26 februari
Maart  12 maart  26 maart
April  9 april  30 april
Mei              14 mei 28 mei                                             


TIP: Blijf heerlijk overnachten in Hotel Thermen Bussloo en boek een van onze Badkledingdag Hotelarrangementen!

 

Fabels rondom badkleding in de sauna

Er wordt beweerd dat het onhygiënisch is om met badkleding naar de sauna te gaan. Dit is niet waar. Door de hoge concentratie van chloor en de hoge temperaturen in de sauna blijven er geen bacteriën in de badkleding zitten. Wel is het mogelijk dat de badkleding sneller slijt door het in de sauna aan te doen.

 

Waarom met Badkleding naar de Sauna?

Wanneer u voor het eerst naar de sauna gaat is een badkleding dag ideaal. Dit is de perfecte manier om eens te proeven hoe het is in de sauna. U zult zelf merken of u het prettig vindt om met badkleding in de sauna te zitten. De badkleding en badjas blijven namelijk vaak langer nat dan wanneer u de sauna naakt bezoekt. Veel mensen beslissen na een badkledingdag om de volgende keer terug te komen op een reguliere dag, maar er zijn ook genoeg mensen die het ‘veilige’gevoel van de badkleding willen houden. Tussen de sauna’s door dragen de meeste mensen een badjas of een omgeslagen handdoek. Hierdoor zult u merken dat er maar weinig momenten zijn dat u ‘bloot’ was en kunt u er voor kiezen om terug te komen op een reguliere dag. Bevalt het bezoek aan Thermen Bussloo in uw badkleding heel goed? Kom dan terug op één van de volgende badkledingdagen! 

Direct reserveren