Reserveren

Oud- collega opent B&B Bonaire

30 | 09 | 2016

Wat een plaatje hé! Onze oud-collega Jarl is zijn grootste droom achterna gegaan en is met zijn familie naar het zonnige Bonaire vertrokken voor het opstarten van zijn eigen B&B. We wensen hem heel veel succes en alle geluk voor de toekomst (al zijn wij stiekem natuurlijk allemaal wel een beetje jaloers! :) ) Nieuwsgierig naar zijn droomplekje? Kijk dan op www.bnbbonaire.com

Overnacht op een Toplocatie met duik- en snorkelplekken en de boulevard van de hoofdstad Kralendijk op loopafstand. Een zandstrand, restaurant of een gezellige bar als Spice Club of Coco Beach? Ook allemaal op loopafstand.

In deze Bed & Breakfast kun je genieten van een lekker ontbijtje in de tropische tuin of heerlijk afkoelen in het zwembad. Ontmoet gasten van over de hele wereld en maak een praatje in onze Palapa. Gezelligheid, een informele sfeer en persoonlijke service streven wij naar! Bonaire wordt hét “Divers Paradise” en “Flamingo Island” genoemd. De unieke onderwaterwereld, prachtige natuur en witte zandstranden zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Terug naar het nieuwsoverzicht