Reserveren

A Happy Way of Live

16 | 11 | 2017

Patty Harpenau, founder van de Life Foundation, schreef dit prachtige boek in samenwerking met Ineke Dolman, (mede-) oprichtster en eigenaresse van Thermen Bussloo. Het was hun gezamenlijke droom om samen een doe-voel en leefmethode te ontwikkelen voor iedereen die wil genieten van het leven.

Wat denk je? Heb je zin in een lifestyle voor je leven? Een lifestyle die je niet alleen rust brengt, maar ook een stevig vleugje geluk. Een lifestyle die meer voor je doet: ze geeft je een ‘boost’aan levenskracht en je persoonlijke ontwikkeling. 

Patty Harpenau, founder van de Life Foundation, schreef dit prachtige boek in samenwerking met Ineke Dolman, (mede-) oprichtster en eigenaresse van Thermen Bussloo. Het was hun gezamenlijke droom om samen een doe-voel en leefmethode te ontwikkelen voor iedereen die wil genieten van het leven. En die droom kwam uit: met een toegankelijke boek waarin je goed en gedegen leert mediteren, maar hier komt het: met meditatie kun je veel meer dan je denkt want naast balans en rust, ontspanning en welzijn, leert dit boek je ook een weg naar geluk.

Het boek in het kort:

  • Het boek, A happy way of life, is een complete cursus met theorie, praktijk en de zeven wetten van meditatie
  • Een Lifestyle met de codes van geluk
  • Een weekprogramma met elke dag van de week een workshop en een geleide meditatie
  • De Lifestyle van A Happy Way of Life ligt dus klaar voor jou. Met een boek om te lezen; een complete cursus met de theorie en de praktijk van meditatie en een weekprogramma met elke dag van de week een workshop en een geleide meditatie.

Wil je het boek bestellen of wil je meer informatie? Ga naar www.ahappywayoflife.com

Met warme groet, 
Patty Harpenau & Ineke Dolman

Terug naar het nieuwsoverzicht