Informatie over Hotel Thermen Bussloo

Reserveren

Hotelinformatie

 • Nederland's mooiste wellnesshotel
 • 64 luxe kamers
 • 8 luxe suites

Hotel Thermen Bussloo is een bijzonder fijne escape van de drukte van alledag. Gelegen in de groene IJsselvallei, te midden van bos en weilanden, aan de rand van het meer van Bussloo, geniet u van alle luxe die u zich wenst. Het prachtige sauna-, wellness- en beautyresort Thermen Bussloo is via een ondergrondse verbinding bereikbaar en voor hotelgasten toegankelijk voor een dag ultiem ontspannen. Hotel Thermen Bussloo mag zich met alle comfort tot een van de meest exclusieve wellnesshotels rekenen.

Atrium

Het hart van Hotel Thermen Bussloo is het Atrium. Dankzij het glazen Atriumdak geniet u in deze ruimte van een zee van daglicht, waardoor de natuur naar binnen gehaald wordt. 's Avonds zorgt het dak in deze ruimte voor een spectaculaire blik op de sterren.

Belevingstunnel

Tussen Hotel Thermen Bussloo en Wellnessresort Thermen Bussloo bevindt zich de Belevingstunnel.
Deze verbinding is de levensader tussen de thermen en het hotel. In de Belevingstunnel staan de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether/Kosmos centraal. De Toon die u hierin hoort is de toon van de Kosmos.

Meer lezenVerbergen

Tijden in- en uitcheck:

Incheck: v.a. 14.00 uur is uw kamer beschikbaar
Uitcheck: tot 11.00 uur
Late check out: tot 14.00 uur

Ontbijt: maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 10.30 uur, zaterdag en zondag van 8.00 tot 10.30 uur.
Lunch: van 12.00 uur tot 15.00 uur
Diner: van 18.00 uur tot 21.00 uur

Restaurant

De keuken van Hotel Thermen Bussloo is geopend van 8.00 – 21.00 uur. Het restaurant is gedurende deze tijden beschikbaar voor ontbijt, koffietijd, lunch, borreltijd, diner of lounge.

Roomservice

Van 8.00 uur – 22.00 uur kunt u gebruik maken van roomservice. Toeslag is € 5,00 per bestelling

Bagage-opslag

Uw bagage kan tijdelijk opgeslagen worden in een afgesloten ruimte bij de receptie.

Parkeren

Voor het hotel is ruime parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.

Verbinding

Tussen Hotel Thermen Bussloo en Wellnessresort Thermen Bussloo is een ondergrondse verbinding gemaakt. Op die manier kunt u eenvoudig en snel van uw hotelkamer naar het wellnessresort en terug.

Annuleren

Het kan gebeuren dat u door omstandigheden uw reservering bij ons moet annuleren. Annuleren is kosteloos tot 1 week voor uw aankomst. Bij annulering binnen 1 week voor aankomst wordt 35% van de reserveringswaarde in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur voor de aangegeven aankomsttijd of in geval van no show zijn wij helaas genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen. Voor groepsreserveringen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Unieke trouwlocatie

Hotel Thermen Bussloo is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Voorst. Trouwceremonies, bruiloftsfeesten, recepties en overnachten in luxe. Alles is mogelijk: het is uw dag! Neem contact met ons op via events@thermenbussloo.nl voor meer informatie. 

Green Key Gold

Hotel Thermen Bussloo beschikt over het Green Key Gold-certificaat; het keurmerk voor de meest duurzame manier van ondernemen. Lees hierover meer op onze MVO-Green Key Gold-pagina

Oplaadpunt

Hotel Thermen Bussloo probeert het milieu zo min mogelijk te belasten. Speciaal voor onze (hotel-)bezoekers die in het bezit zijn van een elektrische auto, heeft Hotel Thermen Bussloo een oplaadpunt voor elektrische auto's laten plaatsen. Hiervan kunt u kosteloos gebruik maken. Vraag onze receptiemedewerkers waar u het oplaadpunt kunt vinden.

Direct reserveren
 • Veelgestelde vragen

  Is het hotel rolstoeltoegankelijk?
  Zowel het hotel, als de thermen zijn rolstoeltoegankelijk (alles gelijkvloers, m.u.v. de wirlpools en trappen in de baden). Hotel Thermen Bussloo beschikt tevens over MiVa kamers.
  Zijn huisdieren toegestaan in het hotel en in de thermen?
  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel of in de thermen.
  Waar vind ik Restaurant Intens?
  Restaurant Intens is het hotelrestaurant op de begane grond in het hotel. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner.
  Hoe laat kan ik in-en uitchecken?
  Incheck: v.a. 14.00 uur is uw kamer beschikbaar
  Uitcheck: tot 11.00 uur
  Late check out: tot 14.00 uur
  Indien in uw arrangement; u kunt vanaf 9.00 uur al gebruik maken van de saunafaciliteiten van Thermen Bussloo.