Reserveren

Padabhyanga Voetmassage

Een traditionele Indiase voetmassage met Ayurvedische invloeden. Uw voeten worden gemasseerd met een schaaltje, de Vital Feet Bowl en met kalmerende Jatamansi-olie. 

Deze olie werkt vitaliserend, gaat veroudering tegen, bevordert de bloedcirculatie en helpt afvalstoffen af te voeren. De vorm van het massageschaaltje raakt uw voeten precies op de juiste plaatsen. Na deze bijzondere voetmassage voelt u zich rustiger en opgeladen.

Direct reserveren
 • Veelgestelde vragen

  HOE LAAT VINDT MIJN GEBOEKTE BEHANDELING PLAATS?
  Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na uw aankomsttijd en 22.00 uur. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.00 uur. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.
  KUNNEN BEHANDELINGEN GELIJKTIJDIG PLAATSVINDEN?
  Komt u met meerdere personen dan doen wij onze uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. Wij kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.
  ALS IK MIJN VOORKEUR VOOR DE BEHANDELTIJD DOORGEEF, WORDT DE BEHANDELING DAN OOK OP DAT TIJDSTIP INGEPLAND?
  Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Echter kunnen wij de tijden niet met zekerheid garanderen. Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na uw aankomsttijd en 22.00 uur. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.00 uur. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.