Reserveren

Detoxen

Een Detoxwrap is een absolute aanrader als u: 

 • uw lichaam wilt ontgiften waardoor uw lichaam beter gaat functioneren.
 • striae, cellulitis of littekens minder zichtbaar wilt maken.
 • wilt starten aan een afslankkuur en uw lichaam alvast een stimulerend zetje wilt geven.
 • uw huid na uw zwangerschap(pen) of groot gewichtsverlies op bepaalde plekken graag weer flink wat steviger wilt krijgen.
 • plaatselijk slanker wilt worden op die plekken waar uw lichaam centimeters hardnekkig vasthoudt. 

Detoxen met behulp van detoxwraps

Door de detoxwrap verlaten afvalstoffen het lichaam, ook bekend als ontgiften. Daardoor kunt u zich fitter en gezonder voelen. Tevens voelt u huid na de behandeling steviger en is het mogelijk dat u centimeters bent verloren. Na afloop van de behandeling wordt u een heerlijke kruidenthee aangeboden, zodat u in alle rust kunt nagenieten van uw behandeling.

Voor een optimaal resultaat raden wij u aan een kuur van drie behandelingen te volgen. Een kuur kost € 269,95 (de drie behandelingen dienen in 1 keer gereserveerd te worden). 
Hieronder kunt u een losse behandeling reserveren. Indien u meer informatie wilt over detoxen of een kuur wilt reserveren, bel dan met onze reserveringslijn via 055-368 26 40. 

Direct reserveren
 • Veelgestelde vragen

  HOE LAAT VINDT MIJN GEBOEKTE BEHANDELING PLAATS?
  Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na uw aankomsttijd en 22.00 uur. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.00 uur. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.
  KUNNEN BEHANDELINGEN GELIJKTIJDIG PLAATSVINDEN?
  Komt u met meerdere personen dan doen wij onze uiterste best de behandelingen gelijktijdig in te plannen. Wij kunnen dit echter niet met zekerheid garanderen. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.
  IK GEEF MIJN VOORKEUR VOOR BEHANDELTIJD DOOR, IS DE BEHANDELING DAN OOK OP DAT TIJDSTIP INGEPLAND
  Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen. Echter kunnen wij de tijden niet met zekerheid garanderen. Behandelingen kunnen plaatsvinden tussen een half uur na uw aankomsttijd en 22.00 uur. Behandelingen vinden niet plaats voor 10.00 uur. De behandeltijden worden bij aankomst aan u doorgegeven.