Detox & Yoga

Reserveren

Detox & Yoga retreat

 • Nieuw bij Thermen Bussloo!
 • Een ultiem cadeautje voor jezelf
 • Diverse workshops van deskundige trainers van het Banyan Centre

 

 • Incl. op- en afbouw programma voor thuis
 • 2 nachten in Hotel Thermen Bussloo
 • Dagelijks toegang tot alle saunafaciliteiten

Iedereen krijgt gifstoffen binnen via o.a. bespoten voedsel, luchtvervuiling en medicijnen. Ook stress verzuurt het lichaam. Als er meer gifstoffen binnenkomen dan je lichaam kan verwerken, worden die opgeslagen in je lichaam, met allerlei klachten tot gevolg. Door te detoxen help je je lichaam om weer optimaal te functioneren en krijg je meer energie.

Tijdens dit Detox & Yoga weekend ga je drie dagen sapvasten* met speciaal samengestelde sappen, boordevol vitamines en mineralen. Diverse deskundige trainers van het Banyan Centre (gevestigd in Hotel Thermen Bussloo) begeleiden je hierbij. 

Meer lezenVerbergen

Je volgt in het weekend een voedingsworkshop met tips en tricks voor gezonde voeding en een 'Detox je leven' workshop over leefstijl en yoga. Yoga en ademhalingsoefeningen ondersteunen de afvoer van afvalstoffen en ontspannen je zenuwstelsel waardoor je lichaam tot rust kan komen. De Yoga sessies zijn opgebouwd als een Yin-Yang combinatie. De yang-lessen zijn gericht op een bewuste flow in de houdingen. De yin-lessen zijn gericht op ‘zijn’ in plaats van ‘doen’ en op observeren en leren accepteren van wat er is. Naast de fysieke voordelen ondersteunt yoga ook een mentaal detox effect waardoor het makkelijker wordt inzicht te krijgen in denkpatronen die je belemmeren om voluit van het leven te genieten.

Je verblijft twee nachten in een luxe privékamer in het mooiste wellnesshotel van Nederland: Hotel Thermen Bussloo. Je hebt elke dag onbeperkt toegang tot meer dan 25 wellnessfaciliteiten, waaronder sauna’s, baden en rustruimtes.

* Je kunt ook kiezen voor mildvasten. Je krijgt tevens van ons een begeleid 10 daags afbouw- en opbouw programma voor thuis: 5 dagen voor- en 5 dagen na het weekend.


In samenwerking met het Banyan Centre (gevestigd in Hotel Thermen Bussloo)

 

 

 

Direct reserveren
 • Data

  Doordeweeks
  20 t/m 22 mei 2019

  Weekend
  7 t/m 9 december 2018
  18 t/m 20 januari 2019
  22 t/m 24 maart 2019
  10 t/m 12 mei 2019
  28 t/m 30 juni 2019
  4 t/m 6 oktober 2019
  15 t/m 17 november 2019

 • Kosten

  €475,- p.p. (doordeweeks) / €495,- p.p. (weekend)