Reserveren

Acties, Aanbiedingen en Korting

Optimaal genieten van complete wellness voor de meest voordelige prijzen? Hier vindt u aantrekkelijke kortingen, acties en aanbiedingen voor sauna en hotel. 

Al onze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk geldig, dus profiteer vandaag nog!

Profiteer van de sauna aanbiedingen wanneer het u uitkomt!

We hebben allemaal een druk leven, maar van tijd tot tijd is het goed even aan uzelf te denken en uzelf eens goed te verwennen. U kunt zelf kiezen wanneer u wilt profiteren van onze sauna acties. Zo hebben wij speciaal voor de vroege vogels een sauna-arrangement in de ochtenduren beschikbaar. U begint uw dag uitgerust en ontspannen.

Wilt u liever aan het einde van de dag even alle beslommeringen vergeten en de dag relaxed afsluiten? Speciaal voor u hebben wij kortingsacties voor een bezoek aan Thermen Bussloo in de avonduren. U kunt hierbij ook kiezen uit verschillende voordelige arrangementen, als bijvoorbeeld een dinerbuffet met sauna-entree.

Completeer het saunabezoek met een schoonheidsbehandeling in ons beautycentrum. Wij hebben diverse voordelige arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld na de sauna genieten van een diepe ontspannende massage, pedicure of manicure en diverse lichaamsbehandelingen.

Als u nooit een sauna heeft bezocht, hebben wij speciale kennismaking kortingsacties voor u. Voelt u zich prettiger als u badkleding kunt dragen? Maak dan gebruik van de speciale badkledingdagen bij Thermen Bussloo. Op deze dagen is voor iedereen het gebruik van badkleding verplicht.

Sauna acties en aanbiedingen het hele jaar door

Uitgebreid profiteren van de sauna, wellness, en culinaire faciliteiten van Thermen Bussloo hoeft niet duur te zijn. Elk jaargetijde hebben wij ook speciale voordeelacties voor de hotelarrangementen. U overnacht voordelig in ons luxehotel, zodat u meerdere dagen kunt profiteren van de diverse sauna's, massages en schoonheidsbehandelingen in ons beautycentrum.

Heeft u er weleens aan gedacht een dagje wellness cadeau te doen? Verrassend en origineel! Thermen Bussloo heeft al cadeaubonnen vanaf slechts €10,00, maar u kunt ook een sauna-entree of sauna-arrangement cadeau doen.

Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, bij Thermen Bussloo zijn er het hele jaar door diverse nieuwe kortingsacties afgestemd op het jaargetijde. Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft en regelmatig kunt profiteren van onze sauna aanbiedingen, kortingen en acties.