• Retreats

Vernieuwingen Thermen Bussloo

Ilona Rave 10 Juli 2020

Stilzitten? Dát laten we liever aan onze gasten over. Sinds 1 juli zijn wij weer volledig geopend en in tussentijd zijn we natuurlijk druk bezig geweest om onze prachtige faciliteiten nóg mooier, relaxter en sfeervoller te maken. Wat er allemaal is vernieuwd…?

Het Saunaplein

Wanneer je ons resort binnen stapt, waan je je gelijk al in een andere wereld. Hier draait het om positieve gedachten en een warme glimlach. Om ontspannen én genieten. Op ons vernieuwde saunaplein beleef je een luxe, warme én oosterse sfeer. Middenin het saunaplein en in het hart van Thermen Bussloo vind je de rondél, een belevenisdouche die we geheel vernieuwd hebben en die voorzien is van een prachtig tegelwerk. De rondél is samen met onze vernieuwde voetenbanken een perfecte voorbereiding op jouw saunagang. Wandel langzaam door warm en koud water. Bereid je lichamelijk voor in onze bijzondere voetenbaden. Droom weg bij de magische, stralende (nieuwe) sterrenhemel. De meer dan vierhonderd twinkelende sterren schijnen helderder dan ooit. Een romantisch schouwspel!

Image not found

 

De Rozensauna

Wil je de romantiek nog langer vasthouden? Begin je saunaronde dan in onze vernieuwde Rozensauna. In de Rozensauna geniet je nu van nóg meer rozen details. Terwijl jij tot rust komt in de aangename temperatuur van 65 tot 70 graden, kun je genieten van de kalmerende geur van etherische rozenolie. Het werkt antibacterieel en is een weldaad voor je huid.

Image not found

 

Onze Infraroodsauna

Sfeervol genieten is het nu ook in onze speciale Infraroodsauna Laconium. Deze sauna is een weldaad voor je spieren en gewrichten. De dieptewerking van de warme infraroodstralen heeft een positief effect op spierpijn, gewrichtspijnen én reumatische klachten. Omdat het júist nu extra goed is om je weerstand te verhogen en je gezondheid te verbeteren, hebben we onze Infraroodsauna een totale make-over gegeven. Laat je omarmen door de prachtige, nieuwe wanddecoratie en de gloednieuwe banken én reguleer vanaf nu je eigen stralingswarmte. Kies jouw ideale temperatuur en ontspan.

Image not found

 

De Finse én Aarde sauna

Ben je meer van traditionele, pure wellness? Of geniet je graag van hoge(re) temperaturen? Zowel onze Finse sauna (de goede start-sauna) met haar milde karakter en onze houtgestookte, hete Kelo Aardesauna (maar liefst 100 graden!) zijn óók opgeknapt. En, goed om te weten: uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de activiteit van virussen afnemen bij temperaturen van 40 tot 60 graden. Dit betekent dat bij een temperatuur van 80 graden, in onze Finse én Aardesauna, virussen zelfs niet kunnen overleven. Dubbel zo fijn dus!

Foto’s zeggen natuurlijk niet alles. De échte beleving in geuren en kleuren ontdek je in ons resort. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze make-overs? Dat begrijpen we…

Boek nu snel jouw dagje ontspanning en kom onze vernieuwde faciliteiten binnenkort met eigen ogen bewonderen. Wees er wel snel bij, want we mogen maar een beperkt aantal gasten per dag verwelkomen én verwennen (dit betekent dat we meer rust, ruimte en aandacht hebben voor jou!).

Reserveer direct! 


 

Maak een keuze.