• Retreats

Thermen Bussloo zit in de finale van de Dutch Hotel Awards 2021

Ilona Rave 21 Mei 2021

Thermen Bussloo is genomineerd voor de Dutch Hotel Awards. Een landelijke vakprijs waarbij dit jaar het thema ‘Veerkracht en Verbinding’ centraal staat. Uit negen finalisten heeft de jury tijdens een spannende halve finale via Zoom, drie finalisten gekozen die dit jaar strijden om de titel. En, we zijn ontzettend blij én trots om te vertellen dat we bij deze top 3 van de Dutch Hotel Awards zitten!


Veerkracht en verbinding
Hoe heeft het managementteam zich voorbereid voor het tijdperk na de lockdown? Wat hebben we vernieuwd? Verbouwd? Uitgebreid? Hoe hebben we de samenwerking en verbinding met externe partijen gezocht én misschien nog belangrijker; hoe zijn we in contact gebleven met jou, als gast en hoe hebben we ervoor gezorgd om de ontspanning die je in ons resort vindt, bij jou thuis te brengen?’ Dit en meer hebben we samengebracht in een video waarin onze ‘’Veerkracht en Verbinding’’ centraal staat. Met o.a. deze video en een pitch aan de jury, zijn we trots om te vertellen dat we bij de drie finalisten van de Dutch Hotel Awards horen!

Positieve energie
De jury van de Dutch Hotel Awards zoekt dit jaar naar positiviteit, na een jaar waarin dat vaak ver te zoeken was. ‘’Onze missie, een stressvrij leven voor iedereen én positieve energie doorgeven aan onze medewerkers, aan onze gasten én aan de wereld om ons heen, sluit hier natuurlijk naadloos bij aan.’’, vertelt Jeroen van de Veen – General Manager Thermen Bussloo. ‘’Meer dan ooit werden we op de proef gesteld, meer dan ooit moesten we alle zeilen bijzetten. Ondanks dat hebben we geprobeerd altijd de positieve energie aan jullie én aan elkaar door te geven.’’, aldus Van der Veen.

Image not found
Team Thermen Bussloo, in het midden general manager Jeroen van der Veen tijdens de digitale halve finale van de Dutch Hotel Awards


Drie finalisten strijden om de jury- én publieksprijs
Op donderdag 20 mei heeft de jury van de Dutch Hotel Awards drie finalisten gekozen die dit jaar strijden om de titel. Hotel Thermen Bussloo gaat de strijd aan met Zoku Amsterdam en Parkzicht Eindhoven. De managementteams van de drie hotels krijgen op 18 juni nog één keer de kans zich in het eigen bedrijf te presenteren aan de jury, waarbij ze nogmaals ingaan op het thema van de editie 2021 ‘’Veerkracht en Verbinding’’. Daarnaast wordt er nog een finaleopdracht uitgevoerd door de drie finalisten. De uiteindelijke winnaar wordt door de jury bekend gemaakt op 29 juni, tijdens een besloten bijeenkomst van Independent Hotel Show Amsterdam.

Voorafgaand aan de juryprijs, wordt ook de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt, aan het hotel dat in de eerste ronde de meeste stemmen van het publiek heeft weten binnen te halen. Uiteraard, mede dankzij jullie stemmen, is Thermen Bussloo óók hier grote kanshebber op deze prijs!

Trots
Jeroen van der Veen, General Manager van Thermen Bussloo is nu al enorm trots. ‘’Ik ben natuurlijk trots op het team, maar ook op de betrokkenheid van onze fans bij Thermen Bussloo. Onze gasten hebben massaal op ons gestemd en we zijn overladen door complimenten. Ons team doet een fantastische job in deze tijd, blijven zichzelf onderscheiden, zoeken naar mogelijkheden en kansen én ik ben blij dat hun inzet nu al met zo’n fantastische finaleplek is beloond.’’

Dutch Hotel Awards
De Dutch Hotel Award is een initiatief van Trust Hospitality en is een jaarlijkse onderscheiding voor het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd. De jury bestaat uit Regine von Stieglitz van Hotelschool The Hague, initiatiefnemer Francesco Monaco, juryvoorzitter Bas Tolmeijer, hoofdredacteur van Misset Horeca Marjon Prummel, sector banker leisure Sjuk Akkerman van ING, Bart Meinen van Heineken en Sander Allegro.

Veerkracht tonen en verbinding met jou, als fan, stonden centraal het afgelopen jaar. Hoe dit eruit zag? Dat hebben we samengebracht in een video en ingezonden voor de Dutch Hotel Award 2021. Bekijk de video hieronder.

Maak een keuze.