• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Thermen Bussloo wint publieksprijs Dutch Hotel Award 2021

Ilona Rave 1 Juli 2021

Hotel Thermen Bussloo is uitgeroepen tot winnaar van de publieksprijs van de Dutch Hotel Award 2021: de meest prestigieuze award binnen de hotellerie in Nederland. Het thema van dit jaar was ‘Veerkracht en Verbinding’; een thema dat aansluit bij de manier waarop de hoteliers tijdens de coronatijd hun organisatie én team overeind hebben gehouden.

Op woensdagavond 30 juni tijdens een besloten bijeenkomst in Amsterdam nam het managementteam van Hotel Thermen Bussloo de publieksprijs in ontvangst.

Veerkracht en Verbinding

Positieve energie doorgeven; dat is hoe Thermen Bussloo veerkracht heeft laten zien in coronatijd. Van management, naar medewerkers en uiteindelijk aan de gasten. Het hotel keek vooral naar wat wél kon in deze lastige tijd. “Onze missie, een stressvrij leven voor iedereen, door positieve energie door te geven aan onze medewerkers gasten en de wereld om ons heen, sluit naadloos aan op het thema van dit jaar”, vertelt Jeroen van der Veen, general manager bij Thermen Bussloo. “Meer dan ooit werden we op de proef gesteld en moesten we alle zeilen bijzetten.”

En dat deed het bedrijf door, ondanks de tijdelijke coronasluiting, de handen flink uit de mouwen te steken. “Het is immers mooier om vanuit kansen te ondernemen, dan vanuit beperkingen”, aldus Van der Veen. Dit deed Thermen Bussloo door de gastervaring te verbeteren, te investeren in haar faciliteiten en door continu in verbinding te blijven met haar gasten. Bijvoorbeeld door een dinerbox, een offline pakket op de hotelkamer en het online platform ‘Ontspanning bij je thuis’ aan te bieden. Maar ook aan de medewerkers werd gedacht. Op de eigen zogeheten QWR Academy volgden zij trainingen en er werden dagelijks programma’s opgesteld om medewerkers in beweging en vitaal te houden.

Ook na corona

Veerkracht en verbinding blijven, ook na coronatijd, belangrijke thema’s binnen Thermen Bussloo. Even tot rust komen en de verbinding met jezelf zoeken in de wellnessfaciliteiten, of juist met elkaar door een nachtje samen weg te gaan. Of je eigen veerkracht ontdekken in het nieuwe retreatsprogramma van Thermen Bussloo, met workshops en meerdaagse retreats om het beste uit jezelf te halen.

Maar ook het online platform ‘Ontspanning bij je thuis’, een plek waar het wellnesshotel tips, video’s met oefeningen, meditaties, blogs en recepten deelt, blijft bestaan en wordt verder uitgebouwd. Alles om de missie, een stressvrij leven voor iedereen, waar te maken. “Ik ben natuurlijk trots op het al onze medewerkers, maar ook op de betrokkenheid van onze gasten bij Thermen Bussloo. Ze hebben massaal op ons gestemd en we zijn overladen met complimenten. Ik zie het winnen van deze prijs dan ook als een bekroning van deze inspanning, ik ben super trots op het team’ , aldus Van der Veen.

Team Thermen Bussloo

Voor wie onderdeel wil worden van het team Thermen Bussloo is er goed nieuws. Thermen Bussloo is op zoek naar nieuwe talenten; enthousiaste mensen die het team willen versterken én die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Op de website www.werkenbijthermenbussloo.nl staan alle openstaande vacatures op een rij.

Image not found

Maak een keuze.