• Retreats

Thermen Bussloo en Hotel Thermen Bussloo ontvangen opnieuw Green Key Gold

Ronald Spoler 16 Februari 2023

Thermen Bussloo is in het bezit van een Green Key Gold certificaat. Met trots kunnen wij vertellen dat dit keurmerk opnieuw is verlengd voor twee jaar. Donderdag 9 februari namen Lotus van Eijden en Renée Kouwen van Thermen Bussloo het Green Key Gold certificaat in ontvangst voor zowel de Thermen, als het Hotel Thermen Bussloo.

‘Met het Green Key keurmerk laten we zien dat we er alles aan doen om zo milieubewust en duurzaam mogelijk te ondernemen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Bij Thermen Bussloo zijn we van mening dat ondernemen met visie op mens en milieu geen keuze, maar een voorwaarde is. De verlenging van ons Green Key Gold certificaat is de kroon op het werk van alle medewerkers die zich elke dag inzetten voor onze wellness en ons hotel en we zijn hier enorm dankbaar voor!’ Vertelt Fabian Dolman – Directeur van familiebedrijf Thermen Resorts.

Over Green Key

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Zij gaan daarbij een stap verder dan normale wet- en regelgeving vereist. Zo hebben we bij Thermen Bussloo een eigen moestuin, ligt ons dak vol met zonnepanelen, werken we met een biovergister en bouwen we verder aan duurzame initiatieven als eigen energiebuffers en een warmte-koude-opslag. Dit alles met een bijzondere aandacht die niet alleen het comfortgevoel bevordert, maar dus ook de status van natuur én milieu!

Wij stellen we onszelf zowel intern als extern hoge duurzaamheidnormen, maatschappelijk verantwoord ondernemen is echt onderdeel geworden van onze bedrijfscultuur. Iedereen binnen de organisatie is hier bewust van en draagt het een warm hart toe
Fabian Dolman - Directeur familiebedrijf Thermen Resorts

Maak een keuze.