• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Sinterklaas cadeautips!

Ilona Rave 30 November 2020

Zaterdag is het weer tijd voor pakjesavond. En een goed cadeau uitzoeken kan best lastig zijn. Daarom hebben wij een aantal (last-minute) Sinterklaas cadeautips voor je op een rijtje gezet. Zodat jij zorgeloos én met gemak het leukste Sinterklaascadeau van 2020 uitkiest.

Schoenkadootje óf voor iemand die liever zelf wil kiezen

Image not found

Ga voor een Wellnesscadeaukaart, waarbij je de waarde (vanaf 10 euro) al helemaal zelf kunt kiezen. En de ontvanger? Die kan zelf bepalen wanneer én waar hij of zij wil komen ontspannen! De bon is maar liefst 2 jaar geldig en ontvang je direct als PDF in je mailbox. 

Een ultiem moment van rust, het complete cadeau

Image not found

Een compleet ontspannen cadeau is het unieke Doosje Rust. Een box vol ontspanmomenten met LINDA.loves, een ampullenkuur van BABOR én een Wellnesscadeaukaart t.w.v. 50 euro! Wees wel op tijd met bestellen, zodat je zeker weet dat 'ie op pakjesavond bezorgd wordt. 

Gewoon heerlijk, voor iedereen

Image not found

Onze BABOR webshop is gevuld met de allerleukste én fijnste cadeaus voor de feestdagen. Van gezichtsverzorging tot heerlijke douchegel en van comfortabele badjassen tot schitterende make-up. Neem een kijkje en kies wat bij jouw geliefde past. 

 

Maak een keuze.