• Retreats

Restaurant Intens is bekroond met een plek in de Gault&Millau gids

Ilona Rave 14 Februari 2023

Op 13 februari heeft Restaurant Intens voor de tweede keer op rij een plek veroverd in de Gault & Millau gids, zo werd bekend gemaakt tijdens de gidslancering. Met een beoordeling van 13,5 punten op een schaal van 20 behoort restaurant Intens hiermee tot de culinaire top van Nederland. Daarnaast is de score van dit jaar zelfs een halve punt hoger dan vorig jaar. Dáar zijn we uiteraard extra trots op!

Dat we dit jaar zelfs een halve punt hoger stijgen is een kroon op het harde werk van ons team het afgelopen jaar. De Gault & Millau onderscheiding is natuurlijk al een hele mooie én markeert een belangrijke stap in de toekomstpannen van ons fine-dining restaurant. Deze hogere score voelt extra bijzonder.
Vincent van Riet - F&B Manager

“We blijven constant vernieuwen, door middel van bijvoorbeeld wijn-spijstrainingen, en zoeken we steeds weer naar de perfecte combinatie van kwaliteit en beleving. Daarbij staat het werken met eerlijke en lokale producten centraal. Een verhaal dat we nóg meer aan onze gasten willen vertellen, maar wat we ze ook vooral willen laten proeven en ervaren” vertelt Van Riet.

Wil jij de smaak van restaurant Intens zelf ervaren? Geniet dan van het Hotel Culinair Genieten arrangement! Kom ontspannen in al onze saunafaciliteiten, geniet van een droom van een overnachting én beleef een vijfgangen verrassingsdiner!

Maak een keuze.