• Retreats

Thermen Bussloo is provinciewinnaar bij de Dutch Wellness Awards

16 December 2021

Hoera! De vier wellnessresorts van Quality Wellnessresorts zijn de grote winnaar tijdens de Dutch Wellness Awards. Bij de verkiezing beoordeeld het publiek zijn of haar favoriete wellnessresort op verschillende gebieden, waaronder uitstraling en prijs-kwaliteit. In de provincie Gelderland is Thermen Bussloo de winnaar, gevolgd door zusje Thermen Berendonck. In Groningen mag Thermen Bad Nieuweschans zich tot titelhouder kronen en in de provincie Utrecht staat Thermen Soesterg op nummer één.

De allerbeste wellnessbeleving
Gezondheid en ontspanning zijn belangrijker dan ooit en wellnessresorts zijn in deze bijzondere tijden dé plek om hier aan te werken. Wij zijn dan ook erg trots om deze prijzen te mogen winnen met onze resorts. Samen met alle collega’s gaan we elke dag weer vol passie voor de allerbeste wellnessbeleving voor onze gasten. Het is dan ook de kroon op het werk om te zien dat wellnessliefhebbers in heel Nederland dat ook zo ervaren én waarderen.

Wil jij ook prijswinnaar worden?
Dat kan! Bij Thermen Bussloo zijn we op zoek naar nieuwe collega’s: enthousiaste mensen met een hart voor gastvrijheid en een gezonde dosis werklust. Op de website www.werkenbijthermenbussloo.nl vind je alle vacatures. Van keuken tot bediening en van beauty tot technische dienst, we zoeken jou!

Maak een keuze.