• Retreats

Kracht, licht en liefde tijdens de kosmische zonnewende.

Iris Ververgaert 19 Maart 2020

Het zijn onzekere tijden. Maar er ligt ook een kans om te genieten van de waarde van het ‘samen zijn’. Bij Quality Wellnessresorts geloven we dat positieve energie en samen zijn de sleutel is tot geluk en welzijn. Nú is het meer dan ooit de tijd om dat waar te maken. Om ongeacht de fysieke afstand, toch dicht bij elkaar te zijn.

[licht] De natuur roept ons tot bezinning
20 maart is het tijd voor de kosmische zonnewende. De warmte en het licht van de zon zorgen voor een natuurlijk hoogtepunt. Rond de klok van 11:30 uur vindt er een explosie van zonne-energie plaats die 40% meer is dan normaal. Het is hét moment om het licht van het bewustzijn te vieren, in jezelf en in iedereen. En om te reflecteren, stil te zijn, het oude proberen los te laten en open te staan voor nieuwe energie.

Het Coronavirus levert ons ruimte voor rust, reflectie en solidariteit. De natuur roept ons nú tot bezinning. We krijgen tijd. Letterlijk. Tijd om bewust te worden van onze gedachten en te leren wat we ermee kunnen bereiken in ons leven. Gedachten zijn krachten. Steeds meer mensen erkennen dat. We kunnen door positieve gedachten, iets positiefs bereiken.

[kracht] Vandaag zijn we meer samen dan ooit
Op vrijdag 20 maart 2020 willen we om 12.00 uur, tijdens de kosmische zonnewende, samen de verbinding opzoeken. Samen het Coronavirus met onze gedachtekracht vullen met licht én liefde.
Door het virus te vullen met licht en liefde, zal een ieder die besmet raakt met dit virus óók besmet raken met licht én liefde. Hoe meer mensen mee doen, hoe sterker het resultaat.

[liefde] Hoe gaan we dit doen?
Het kost je slechts 5 minuten van je tijd. Ga vrijdag 20 maart om 12.00 uur naar een plek waar het rustig is en waar je je prettig voelt, thuis bijvoorbeeld. Zet vervolgens je vingertoppen tegen elkaar en reguleer je ademhaling. Adem in, houd je adem even vast, adem uit. Herhaal dit een aantal keer en maak in gedachten verbinding met de zon. Je voelt de energie van de zon je lichaam instromen. Licht, bewustzijn, kennis en informatie worden opgenomen.

Denk vervolgens aan het Coronavirus. Richt vanuit je voorhoofdchakra een straal van licht en liefde op het virus. Alsof je in het virus een extra kern aanbrengt van liefde en licht. Laat daarna dit beeld overlopen in je collectief bewustzijn.

We krijgen tijd. Letterlijk.
Wat ga jij ermee doen?

Adem in, adem uit.
Op vrijdag 20 maart 2020 om 12.00 uur.

 

Maak een keuze.