• Retreats

Hotel Thermen Bussloo is geopend!

14 Januari 2022

Na een aantal stille weken in en rondom ons hotel en resort is het zover… Even ontsnappen, helemaal ontspannen. Het mag en het kan weer! Ons heerlijke hotel is weer open vanaf 16 januari. Extra fijn; als hotelgast mag je genieten van al onze weldadige (buiten)baden én onze behandelingen. 

Ultieme ontspanning, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven. Daar ben je aan toe, toch? En, dat heb je verdiend na zo’n lange tijd! Stap uit de gestreste wereld om je heen en stap in de wellnesswereld van Hotel Thermen Bussloo. Uiteraard helemaal volgens de veiligheids- en hygiënemaatregelen van het RIVM. Wanneer je een hotelarrangement boekt kun je genieten van…

  • Waterbelevingen uit heel de wereld; het Zoutwaterbad in een Mexicaanse grot, het Oosterse hamambad of het buitenzwembad en de heerlijke whirlpoolbaden.

  • De verzorgende of ontspannende behandelingen die weer uitgevoerd mogen worden in ons beautycentrum. Van hamam tot massage, aan jou de keuze.

  • Een intens ritueel, meditatie of yoga-sessie.

  • Een heerlijk ontbijt en 3- of 5 gangen diner op je kamer, ook belangrijk!

  • Écht even tijd voor jezelf en elkaar. Ga even offline, geniet van een goed gesprek of een fijn boek en kom helemaal tot rust.

Daarnaast is het mogelijk om een winterse wandeling of sportieve fietstocht te maken door de prachtige natuur rondom het meer van Bussloo. Genoeg mogelijkheden om tot jezelf te komen, op te warmen en te ontspannen, toch? Zelfs nu onze sauna’s nog even gesloten moeten blijven.

Ps. Ook voor een losse beautybehandeling kun je bij ons terecht.

We kijken er naar uit om je weer te ontvangen! Zien we je snel?

Boek jouw hotelarrangement hier.

Maak een keuze.