• Retreats

Thermen-fans bekronen Thermen Bussloo tot allerleukste uitje!

Ilona Rave 13 Juli 2023

Warme wellness herinneringen. Iedere gast van Thermen Bussloo heeft ze. Van een bijzondere ervaring tijdens ons belevenisprogramma tot een memorabel ontspanmoment in ons hotel. Wij worden blij, als onze gasten ook blij (en ontspannen) zijn. Daar doen we ’t voor. Echte, trouwe en tevreden fans maken. Door positieve energie te verspreiden, iedere dag weer!

We zijn dan ook ontzettend dankbaar dat ál onze trouwe Thermen-fans op ons hebben gestemd voor het allerleukste uitje van Nederland. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat Thermen Bussloo bekroond is door de organisatie Leukstetickets.nl tot de winnaar in de categorie ‘Wellness’! Maar, nóg veel trotser zijn we op het feit dat zóveel fans op ons hebben gestemd.

‘Ik ben geraakt door de betrokkenheid van onze gasten bij Thermen Bussloo. Ze hebben massaal op ons gestemd en we zijn overladen met complimenten. Ik zie het winnen van deze prijs als ‘allerleukste uitje’ dan ook vooral als bevestiging dat we onze Thermen-fans écht als fan en VIP laten voelen. Dé ultieme gastbeleving, die staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn blij met élke blije en tevreden gast. Maar als onze Thermen-fans ons ‘het allerleukste uitje’ noemen, dan zijn we natuurlijk extra trots’
Jeroen van der Veen - General Manager Thermen Bussloo

Er zijn nog meer winnaars...

Naast Thermen Bussloo, zijn ook onze zusjes Thermen Berendonck en Thermen Soesterberg in de wellness categorie bekroond met een plek in de top vijf. Daar zijn wij super trots op!

Onze felicitaties gaan ook uit naar Efteling, die zijn uitgeroepen tot het leukste pretpark, en naar DierenPark Amersfoort, dat de titel van het leukste dierentuin heeft veroverd.

Wil jij ervaren waarom Thermen Bussloo is uitgeroepen tot 'Het leukste uitje van Nederland'? Geef jezelf de ultieme verwennerij die je verdient en boek een saunabezoek, sauna-arrangement of hotelbezoek. Wij staan klaar te laten genieten en al je verwachtingen te overtreffen. Zodat jij ook een échte Thermen-fan wordt.

Maak een keuze.