• Retreats

Hoe ontspannen vier jij de feestdagen?

Ilona Rave 28 November 2019

December is de mooiste tijd van het jaar om samen met je vrienden en/of familie te genieten. We warmen onszelf op met warme chocolademelk, met cadeautjes onder een mooi versierde kerstboom en gezellige liedjes op de radio. Maar elk jaar kom je er óók weer achter hoeveel tijd de voorbereidingen vergen; de jacht op de juiste cadeautjes, je huis opruimen en versieren, een kerstmenu verzinnen dat iedereen lekker vindt én uitgebreid koken…

Relax, ontspan en geniet tijdens Kerst
Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze Kerstdagen, een Kerst zonder al te veel stress en zonder te veel ‘moeten’. Bij Thermen Bussloo vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Bussloo kan: Werelds genieten! In onze sfeervolle restaurants staan tijdens de Kerstdagen overheerlijke kerstlunches en buffetten voor je klaar. Kies voor een uitgebreid live cooking lunchbuffet óf pak uit met een vijfgangen kerstdiner met betoverende harpmuziek van Mechteld Karlien de Jongh. Geniet van onze feestelijk aangeklede thermen en laat je ondertussen verwennen met onze speciale Kerstbehandelingen, rituelen en opgietingen. 

Luxe, ontspanning en culinair genieten op oud- én nieuwjaarsdag
En hoe vier je de jaarwisseling? Wat dacht je van een heerlijk viergangen diner met aansluitend vuurwerk na middernacht en een all inclusive feestje op de ‘dansvloer’? Samen met de band Broadway en zangeres Eefje zorgen wij voor een spetterend einde en gaan we ontspannen het nieuwe jaar in. Word wakker met een feestelijk en uitgebreid ontbijtbuffet en geniet de eerste dag van het jaar direct van onze wellness!

I’m dreaming of…
Wil je de sociale verplichtingen deze feestdagen liever hélemaal ontlopen? Boek dan een overnachting in ons Hotel Thermen Bussloo. Ons hotel heeft altijd iets magisch, maar een verblijf tijdens de feestdagen voelt helemaal speciaal. Sfeervolle decoraties en lichtjes gaan hand in hand met een heerlijke overnachting in ons luxe viersterrenhotel. Op kerstavond heerlijk ontspannen voordat de feestdagen beginnen, wegdromen en helemaal tot rust komen op Eerste kerstdag, je door ons in de watten laten leggen op Tweede kerstdag of romantisch overnachten tijdens de jaarwisseling? Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo belooft een Kerst en Oud en Nieuw zoals nergens anders…

Bij Thermen Bussloo vier je de feestdagen op een ontspannen manier:

Image not found Opwarmen in de mooiste en fijnste wellness
Image not found Geniet van de (h)eerlijkste gerechten tijdens ons feestelijk buffet
Image not found Gegarandeerd in de feeststemming met onze prachtig versierde kerstbomen en verlichte sauna's
Image not found De mooiste cadeaus binnen handbereik
Image not found Alle tijd voor jezelf en voor elkaar!

Ervaar een onvergetelijke én ontspannen Kerst en Oud en Nieuw en boek een van onze speciale arrangementen. Een cadeau van ons, voor jou!

Maak een keuze.