• Retreats

Belevenisweken (12 t/m 27 okt)

9 Oktober 2019

De herfstvakantie staat voor de deur. Dit jaar gaan wij onze gasten éxtra in de watten leggen. We bieden natuurlijk al een prachtig en uniek gratis(!) belevenisprogramma aan, maar in de herfstvakantie, van 12 t/m 27 oktober, doen wij daar nog een schepje bovenop! Wanneer kom jij weer ontspannen? 

Panorama Smoke Ritual
Beleef dé nieuwe manier van Aufguss. Ga terug naar de basis, wie was je en wie ben je nu? Ervaar de geuren van kruid, hout en bonen.

Harmony Body & Soul
De verkwikkende geur en rustgevende kracht van de takken van de berkenboom. Je ervaart het tijdens deze scrub opgieting in onze Russische Banja Sauna. Laat je verrassen door de milde geuren van limoengras, lavendel en sinaasappel.

De Marokkaanse beleving
Dit speciaal door Thermen Bussloo ontwikkelde Marokkaanse ritueel reinigt en voedt jouw huid.

De zoete verleiding
Een diep reinigende en verzorgende suikerscrub op basis van natuurlijke ingrediënten. Maak jouw huid klaar voor de koude dagen die komen gaan.

Meditatie en rituelen
Verstopt in onze sauna tuin staat onze traditionele Mongoolse Yurt. In de warmte van de houtkachel, geniet je hier van bijzondere rituelen.

Pirts ritueel – Explore nature 30 minuten
Een traditie uit Letland, Noorwegen en Rusland. Een zuiverend ritueel voor lichaam, geest en ziel. Geniet van de vier elementen; aarde, water, vuur en lucht tijdens de ritmische massage met berkentakken.

Prijs Pirts ritueel: € 10,- per persoon

Kom in de herfstvakantie genieten! Gun jezelf zo'n hartverwarmend najaarsmoment! Boek snel een arrangement, het kan nu!

JA, IK KOM ONTSPANNEN

Maak een keuze.