Wat wil je reserveren?
Sauna entree Hotel arrangement
DE NL

5 redenen om zomers te genieten bij Thermen Bussloo

Ilona Rave 5 Augustus 2020

Als je dit jaar op vakantie gaat in eigen land, wil je natuurlijk wel volop én ongestoord kunnen genieten van de zon. Echter, de kustplaatsen en stranden zijn tijdens deze prachtige zonnige dagen vaak toeristisch en druk. En dat terwijl je júist nu extra op zoek bent naar rust én ruimte voor jezelf. Bij Thermen Bussloo beleef je het ultieme wereldse vakantiegevoel, zonder al die drukte om je heen. Kies jij voor rustige, zomerse dagen? Wij geven je vijf redenen om in de zomer bij ons te komen genieten.


#1 Op wereldreis in Nederland

In ons resort ervaar je een ware wellness wereldreis. Float en geniet in de Mexicaanse Cenote, het unieke zoutwaterbad. Ervaar de oosterse rust en kalmte uit Azië in onze Azië sauna. Waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamambehandeling. En, doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt. Het fijne is; we hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O, ja.. genieten. Dat vragen we van jou!#2 Zandstrand, hangmatten, een ruime ligweide én een goed gevoel!

Zin in een stranddagje? ‘Playa’ genoeg aan het meer van Bussloo. Maak van jouw saunadag een échte vakantiedag op ons verrassend fijne zandstrand! Hier kun je schommelen in een hangmat, knipogend naar de zon. En even een boek lezen of gewoon je ogen dicht kunnen doen? Dát kan ook op onze ruime ligweide. We hebben voldoende comfortabele ligbedjes voor je klaar staan waar je gratis gebruik van kan maken. Alleen de zonnestralen weten je hier te vinden. En een leuk extraatje; je wordt hier streeploos bruin (behalve op badkledingdagen natuurlijk).


#3 Afkoelen in onze baden én onze cool-off zone

Zin een verfrissende duik na een rondje sauna? Of heb je het warm gekregen van de stralende zon op de ligweide? Trek een paar baantjes in het meer van Bussloo of dompel je onder in onze binnen- en buitenbaden. Heerlijk (en extra) afkoelen doe je onder onze verfrissende neveldouches, in de verkwikkende dompelbaden en onder de verkoelende stortdouches. Het is soms even doorbijten in onze cool-off zone, maar je krijgt er een ware energieboost van. Heerlijk!

 


#4 Cocktails, mocktails én fruitige smoothies vanuit je ligbedje

Denk je aan zomer, dan denk je natuurlijk ook aan heerlijke frisse drankjes, een tropische mocktail of cocktail óf een fruitige smoothie. Wij serveren het aan de buitenbar of drink ‘m lekker op terwijl je ontspant op je ligbedje. Alles binnen handbereik én zonder ervoor in de rij te hoeven staan.


#5 Naar de sauna met warm weer? Juist!

Naar de sauna op een tropische warme dag? Wij antwoorden volmondig ja! Want, wist je dat een saunabezoek in de zomer júist erg goed voor je is? Door de hoge temperaturen wordt de kerntemperatuur in je lichaam nog hoger én dat werkt weer verkoelend. Na een saunabezoek kan je dus beter tegen de zomerse temperaturen.
Kortom; ben jij tijdens de zomerse, warme dagen op zoek naar rust en verkoeling? Even een moment voor jezelf, waarbij je niet gestoord wordt? Neem dan een kijkje bij onze heerlijke zomerse arrangementen en boek snel jouw verblijf!

RESERVEER DIRECTPs: Vanwege de richtlijnen mogen we maar een beperkt aantal gasten per dag verwelkomen én verwennen. Dus, wil jij zeker zijn van een ontspannen plekje in ons resort? Wees er dan snel bij!

Maak een keuze.