• Retreats
Stap in onze wereld van ontspanning

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

lees meer

Magnifiek magnesium

Gezond voor je lichaam, goed voor jou!

Magnesium, ook wel ‘miracle’ mineraal genoemd, is een magnifiek mineraal dat bijdraagt aan een goede gezondheid. Zo draagt magnesium o.a. bij aan gezonde spieren en botten, is het onmisbaar voor je energie en zorgt het voor een goed concentratievermogen.

De meest bekende manier van magnesium is in de vorm van supplementen. Dit terwijl de meest effectieve manier om magnesium tot je te nemen, júist via de huid is. Je huid is immers het grootste orgaan én beter in staat om de magnesium direct in je bloed te transporteren. Juist daarin zit dan ook ons geheim. Of eigenlijk; de krachtige werking van de unieke magnesium behandelingen van Thermen Bussloo.

Dit doet magnesium voor jou

Magnesium behoort tot één van de meest belangrijke mineralen voor ons lichaam. Zo helpt het mineraal tegen een hoge bloeddruk, speelt het een belangrijke rol bij soepele spieren, activeert het de natuurlijke energie in je lichaam én draagt het bij aan je geestelijke veerkracht. Goed voor lichaam en geest dus. En dan hebben we nog niet eens álle gezondheidsvoordelen genoemd…

Een tekort aan magnesium kan daarentegen júist leiden tot vervelende klachten en symptomen en kent grote(re) gevolgen voor je gezondheid. Voel je je al langere tijd uitgeput? Stressvol? Slaap je slecht of voel je je rusteloos? Dan kan het heel goed zijn dat dit de eerste signalen zijn van een magnesiumtekort. Zonder dat jij het misschien direct door hebt. Het is dan ook van belang dat ieder mens voldoende magnesium tot zich krijgt, om zich fit en gezond te (blijven) voelen. Onze unieke magnesium behandelingen helpen je daarbij én onze beauty-experts vertellen je er graag meer over…

Magnesium via de huid

Diepe ontspanning, nieuwe energie, soepele spieren en gewrichten. Het effect van onze magnesium behandelingen is groots. Het is veel meer dan ontspannen en genieten. Waar je normaal gesproken denkt aan het ‘eten’ van magnesium, hanteren wij een veel effectievere manier: het direct toepassen van magnesium producten op de huid. En dan vooral op je voeten, oksels en buik. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar juist deze lichaamsdelen nemen de magnesium heel doeltreffend op. En, dat is fijn én effectief!

Magnesium is dan ook één van de weinige mineralen die goed doordringt tot je verschillende huidlagen én via de huid direct in je bloedbaan terechtkomt. Een veel snellere, fijnere en doelgerichte manier dus. En dat voel je!

Magnesium en sauna

Magnesium en sauna, een gezonde combinatie. Want door de warmte van de sauna, openen je poriën en wordt de magnesium nóg beter opgenomen. Juist daarom raden onze beauty-experts het sterk aan om voorafgaand aan je magnesium behandeling een kwartiertje te genieten in de infraroodcabine, voor een diepere werking in je spieren en gewrichten.

En transpireer je veel in onze sauna’s? Dat is heel gebruikelijk en juist goed. Alleen door het zweten, verlies je ook meer mineralen als magnesium en zouten. Om dit aan te vullen én om jouw dag vol energie af te sluiten, is een verkwikkende magnesium behandeling een waardevolle aanvulling op jouw dagje ontspanning!

Ontdek en ervaar de kracht van magnesium

De gezondheidsvoordelen van magnesium

Wist je dat…

Magnesium ondersteunt wel meer dan 600 lichaams-processen en zorgt voor betere concentratie, soepele spieren en een gezond zenuwstelsel. Het mineraal magnesiumchloride, een lichaamseigen mineraal, werkt het meest effectief door het te absorberen via de huid rechtstreeks op celniveau.

Maak een keuze.