• Retreats
Webshop
Personeel Horeca low

Thermen Bussloo zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

Lees verder
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Hotel Thermen Bussloo is geopend

Incl. ons beautycentrum én buitenbaden

Zin om er weer even tussenuit te gaan? Even weg van (t)huis en onbezorgd genieten in een andere omgeving? Geniet van een ontspannen verblijf in ons hotel en heb even alle aandacht voor elkaar.

Deze dagen mag je volledig tot rust komen, genieten van de natuur, ontspannen en wegdromen in onze (buiten)baden, uitgebreid ontbijten en dineren op je luxe hotelkamer of ons ruime terras én bovenal jezelf in de watten leggen met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling.

Voor welk hotelarrangement kies jij?

Dicht bij huis en toch even helemaal weg...

Júist in deze tijd is ontspanning, rust en gezondheid heel belangrijk. Wij bezorgen je een ontspannen en compleet verblijf waarin je een pauze neemt van alle prikkels, drukte en hectiek van het dagelijkse leven. Een verblijf waarin je even helemaal offline bent. Ontdek de mogelijkheden, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven…

  • Geniet van je luxe hotelkamer en het prachtige uitzicht vanuit jouw kamer, met enerzijds het bos en aan de andere kant het zicht op het rustgevende meer van Bussloo.

  • Word uitgerust wakker met een ontbijt. Voor hotelgasten bieden wij een uitgebreid ontbijt, die je op je hotelkamer kan nuttigen. Prima excuus dus voor een ontbijt op bed!

  • Kom culinair genieten van een 3- of 5 gangen diner, die je op je hotelkamer kan nuttigen óf op ons ruime, zonnige terras. Oh, en wist je dat ons restaurant zelfs beoordeeld is door Michelin?

  • Boek en ontspannende massage of laat je helemaal in de watten leggen tijdens een gezichtsbehandeling. Ons beautycentrum is geopend.

  • En, óók onze buitenbaden en terrassen zijn geopend. Even een paar baantjes trekken in de zon, relaxen in de whirlpools of floaten in het Zoutwaterbad? En tussendoor genieten van een verfrissende smoothie of heerlijke salade op het terras? Dat is genieten!

Ons buitenbad is ongekleed toegankelijk, behalve op badkledingdag. Op badkledingdag is het dragen van badkleding de gehele dag verplicht. 

Bekijk onze arrangementen

Ontdek de prachtige omgeving

De lente breekt aan, de temperaturen stijgen en de natuur is op z’n mooist. Lekker naar buiten dus! Staar over het prachtige meer van Bussloo, geniet van de eerste zonnestralen, wandel vanuit je hotelkamer direct de bossen in óf fiets langs heidevelden en vennetjes richting Deventer of Zutphen. Mooie routes én een take-away lunchpakketje hebben wij voor je.

Wie weet spot jij wel een hert of een wild zwijn? Je komt het allemaal tegen wanneer je in ons hotel verblijft. Onze omgeving staat namelijk bekend om de prachtige wandel- en fietsroutes en historische steden. Genoeg te ontdekken! 

Ontdek de omgeving

Onze maatregelen

Bekijk hier al onze maatregelen.

Bekijk

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen rondom onze opening van ons hotel.

Bekijk

Maak een keuze.