Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
DE NL

Omgeving van Hotel Thermen Bussloo

omgeving herten

Hotel Thermen Bussloo is gelegen op de Veluwe, aan het prachtige meer van Bussloo in de gemeente Voorst, nabij Apeldoorn. Het meer van Bussloo is omringd door bossen en weidevelden.

Wie graag wil wandelen, fietsen en van de natuur houdt komt hier optimaal aan zijn trekken. De dorpen Twello en Voorst zijn prachtig om al fietsend of wandelend te ontdekken.

Gelegen op de veluwe

Een aantal trekpleisters

  • Paleis het Loo in Apeldoorn ademt de sfeer en historie van de koninklijke familie. Het was het lievelingspaleis van Koningin Wilhelmina. Dwalen door de sfeervolle vertrekken, de tuinen en het park, is een heel bijzondere ervaring.
  • ModeMall Piet Zoomers is een bijzonder winkelconcept met een vloeroppervlak van 5500 m2. Winkelen is er een heerlijk dagje uit. Meer dan 150 wereldmerken voor dames en heren komt u tegen op de 14 lifestyle-afdelingen of in één van de 21 merkenshops. De ModeMall, die elke avond open is, vindt u langs de A1 in Wilp. Makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis.
  • Kröller Muller Museum: is een museum voor moderne kunst, gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het museum bezit een wereldberoemde collectie beeldende kunst. Centraal staan de omvangrijke collectie werken van Vincent van Gogh en de beeldentuin.

En...

  • Het Openlucht Museum in Arnhem neemt u mee op een reis door de tijd. Een bezoek aan het park is indrukwekkend en onvergetelijk. Zintuigen worden geprikkeld. Geluiden, geuren, smaken en beelden nemen u mee naar vroeger. Levende historie raakt, welke leeftijd u ook heeft.
  • De Apenheul is een gespecialiseerde dierentuin in Apeldoorn. Beleef een heerlijke dag uit tussen honderden loslopende apen in het unieke dierenpark.
  • Theater Orpheus in Apeldoorn is één van de vijf grootste theaters van Nederland. Boek ons wellnessarrangement in combinatie met een avondje theater!

Gelegen aan het prachtige meer van Bussloo

Hotel Thermen Bussloo is gelegen op de Veluwe, aan het prachtige meer van Bussloo in de gemeente Voorst, nabij Apeldoorn. Het meer van Bussloo is omringd door bossen en weidevelden.

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bussloo is dé plek voor pure ontspanning. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid.

Beleef een heerlijke mini-vakantie in eigen land.

Hotel Thermen Bussloo

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

ontdek meer

Geef wellness cadeau!

Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Maak een keuze.