Reserveer direct
Sauna entree Arrangement
Voucher verzilveren
VOUCHER
Warme Wellnesscadeaus
Bestel direct
DE NL

Overnacht en geniet langer!

Neem dat ontspannen gevoel mee naar morgen: blijf lekker slapen!

Geniet langer!
header labyrint

Hotel Thermen Bussloo is een bijzonder fijne escape van de drukte van alledag. Gelegen in de groene IJsselvallei, te midden van bos en weilanden, aan de rand van het meer van Bussloo, geniet u van alle luxe die u zich wenst. Het prachtige sauna-, wellness- en beautyresort Thermen Bussloo is via een ondergrondse verbinding bereikbaar.

Een overnachting is zo geboekt

Receptie

Blijf lekker slapen

Uniek aan Hotel Thermen Bussloo is dat iedere kamer een prachtig uitzicht heeft, met enerzijds boszicht en aan de andere kant uitzicht op het prachtige meer van Bussloo. De 64 kamers en 8 suites zijn luxueus en comfortabel ingericht en ademen een oosterse en wereldse sfeer uit.

Boek een hotelarrangement
Hotel

Praktische informatie

Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje sauna lekker te blijven slapen in een hotel? (Je boekt overigens al een hotelarrangement vanaf € 104,50 p.p. En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee (!) dagen sauna-entree).

Wil je meer weten over het inchecken, uitchecken en bijvoorbeeld het ontbijt? Alle praktische info hebben we voor je op een rij gezet.

Of neem een kijkje bij de tweepersoonskamer.

Informatie

Hotel Thermen Bussloo is een bijzonder fijne escape van de drukte van alledag.

Het hart van Hotel Thermen Bussloo is het Atrium. Dankzij het glazen Atriumdak geniet u in deze ruimte van een zee van daglicht, waardoor de natuur naar binnen gehaald wordt. 's Avonds zorgt het dak in deze ruimte voor een spectaculaire blik op de sterren.

Tussen Hotel Thermen Bussloo en Wellnessresort Thermen Bussloo bevindt zich de Belevingstunnel.
Deze verbinding is de levensader tussen de thermen en het hotel. In de Belevingstunnel staan de elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether/Kosmos centraal. De Toon die u hierin hoort is de toon van de Kosmos.

833440 1920 595 FSImage 1 edit front33

Restaurant Intens

Schuif aan en laat je meenemen in de culinaire wereld van onze chefs. Proef en geniet van pure, lokale producten.

Dat wil ik beleven

Massages

Heerlijke massages en beautybehandelingen. Laat je verwennen!

Vertel me meer

Maak een keuze.