Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
DE NL
<     VORIGE

Vanaf 1 juli zijn ook onze sauna's weer geopend!

Hotel Thermen Bussloo is geopend

Incl. onze baden, behandelingen én diner.

Heb je de afgelopen weken ook veel in huis doorgebracht? En, wil je even weg van (t)huis en écht even tijd voor jezelf nemen? Dompel je onder in de wereld van ontspanning. Bij Hotel Thermen Bussloo kun je op diverse manieren ontspannen én genieten. Boek een hotelovernachting en waan je in een andere wereld in ons zoutwaterbad, maak je hoofd leeg op de ligweide of tijdens een meditatie en geniet van een massage of beautybehandeling.

Vanaf 1 juli zijn ook onze sauna's weer geopend!

Ontdek onze hotelarrangementen

Vanaf 1 juli geniet je weer van onze sauna's

Goed nieuws! Vanaf 1 juli zijn onze sauna's weer geopend!

Toch willen we je óók nu al in de watten leggen, met onze fijne hotelarrangementen. Want, gelukkig, mogen wij onze baden, ons restaurant, de ligweide én het beautycentrum nu al wél openen voor onze hotelgasten. Boek je nu een hotelarrangement, dan kun je dus gewoon genieten van deze faciliteiten (inclusief badjas én handdoeken service!). Fijn, toch?

Bekijk de arrangementen

Culinair of Ultiem genieten?

Zeg je ontspannen, dan denk je natuurlijk ook aan lekker én uitgebreid eten en drinken. En dan niet zomaar een heerlijk diner, maar (h)eerlijk wellnessfood in de vorm van een 3 gangen verrassingsdiner. Wellness voor de maag én een genot voor je smaakpapillen.

Of, kom je júist volledig tot rust tijdens een massage en relax je tijdens een lichaamspakking die ontspannend werkt voor lichaam en geest? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een uitgebreide (beauty)behandeling bovenop jouw verblijf in ons hotel. 

De keuze is aan jou!

Hotel badkledingdagen

Iedere dag stap je ongekleed in onze baden.
Voel jij je fijner in je badkleding? Dan is onze badkledingdag jóuw dag. Zo kun je vanaf 26 mei iedere dinsdag écht ontspannen en genieten in onze baden, in je badkleding. 

Benieuwd naar onze badkledingdagen? 

Bekijk alle data

Onze maatregelen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk onze maatregelen

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen

Maak een keuze.