Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
DE NL

Geniet weer van wereldse wellness!

Zomerse ontspanning

Goed voor lichaam én geest!

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Geniet van de zonnestralen op onze ruime ligweide, droom weg in ons unieke zoutwaterbad, hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s en oprechte gastvrijheid.

Met onze wereldse wellness en fijne zomerarrangementen beleef jij een heerlijke mini-vakantie in eigen land. Kom jij de zomer bij ons doorbrengen?

Kom genieten in de zomer, kies de ontspanning die bij jou past

Veilig én gezond ontspannen..

Mini-vakantie in eigen land

Eindelijk even weg. Een paar dagen buiten de deur. Toch nog op vakantie, in eigen land. Stap in een wereld van totale ontspanning, wordt wakker met een uitgerust gevoel. Rust, stilte en tijd voor jezelf.

Bij Thermen Bussloo ervaar je een ware wellness wereldreis. Float en geniet in de Mexicaanse cenote, het unieke zoutwaterbad. Ervaar de oosterse rust en kalmte uit Azië in onze Azië sauna. Waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamambehandeling. En, doe gratis (!) mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt.

Maak van jouw dagje sauna een échte vakantiedag. Beleef een zomer vol warmte en wellness. Kies jouw ultieme arrangement, pak je koffers en ga er even lekker tussenuit.

Kies jouw arrangement

Goed voor je gezondheid

Je lichaam is je dankbaar na een dag (óf meerdere dagen) ontspannen in ons resort. En je geest wordt blij van onze unieke saunarituelen, dat is zeker!

Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Met een regelmatig bezoek aan onze sauna’s werk je aan een betere weerstand en op deze manier kun je dus een griepje of verkoudheid te lijf gaan. Wil je juist nu je weerstand verhogen en werken aan je gezondheid? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Waarom is sauna goed voor je?

Veilig en zorgeloos genieten

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij – vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan. Binnen deze tijd kun je heerlijk, veilig en zorgeloos genieten van al onze faciliteiten.

Want, oók in onze sauna’s, baden en onze restaurants werken we met een beperkte maximumcapaciteit. Dit betekent dat we jou alle rust, ruimte én aandacht kunnen bieden. Genieten als een ware VIP dus!

Onze maatregelen

Blijf je slapen?

Kom slapen in het door Zoover bekroonde "Beste Hotel van Nederland", geniet van twee dagen wellness en laat je culinair verwennen in restaurant Intens.

bekijk

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees er alles over

Massages

Heerlijke massages en beautybehandelingen. Laat je verwennen!

Vertel me meer

Maak een keuze.