DE NL
<     VORIGE

Wij zijn gesloten tot en met 28 april

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen rondom onze tijdelijke sluiting in verband met het Coronavirus.

Thermen Bussloo is tot en met 28 april gesloten.

LAATSTE UPDATE: 31-03-2020

Tot onze spijt moeten wij onze deuren sluiten tot en met 28 april 2020 als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus. Tijdens de persconferentie van 31-03-2020 zijn de eerder afgekondigde maatregelen vanuit de overheid verlengd. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bij ons altijd voorop. Wij zullen onze gasten zo spoedig mogelijk informeren over de afwikkeling van de eventueel gemaakte reservering in de periode tot en met 28 april 2020.

Wij danken jullie alvast voor het begrip en hopen jullie na 28 april weer te mogen verwelkomen. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond.

Vriendelijke groeten,
Team Thermen Bussloo

Bekijk alle antwoorden op onze veelgestelde vragen omtrent onze maatregelen

Thermen Bussloo is tot en met 28 april 2020 gesloten. Wij zien je graag nĂ¡ 28 april terug in goede gezondheid. 

Alle gasten met een reservering tussen 6 en 28 april 2020, ontvangen van ons een e-mail, met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de reservering. Wil je alvast een nieuwe reservering maken voor op een later moment? Dit regelen we voor je. Gebruik dan ons online wijziging aanvraagformulier

Tickets, actie vouchers en cadeaubonnen met een geldigheidsdatum t/m 28 april 2020, zullen worden verlengd met het aantal dagen dat ons resort gesloten is geweest.

Ons resort en hotel is gesloten tot en met 28 april 2020. Wij nemen per mail contact met je op. Wil je zelf je reservering alvast wijzigen, dan kun je gebruik maken van ons wijzigingsformulier.

Ja. Ook het Banyan Centre, gevestigd in Hotel Thermen Bussloo, is t/m 28 april 2020 gesloten. De workshops en retreats worden verplaatst naar een later moment. We nemen hierover contact met je op.

Alle geplande activiteiten en events die tot het einde van deze sluiting reeds werden gecommuniceerd via onze website en social media worden afgelast en zullen niet plaatsvinden.

We volgen het advies van het RIVM en de Nederlandse Overheid op de voet en gaan pas weer open op het moment dat dit kan. Een boeking maken (of het aanschaffen van een voucher voor een later moment), is mogelijk via onze website.

Zeker! Je kunt ons een mailtje sturen via info@thermenbussloo.nl. Wij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Maak een keuze.