Book

Hotel Nazomer Special

Kom twéé dagen genieten van al onze saunafaciliteiten. Drink een smoothie op ons terras, geniet van de nazomerzon op de vernieuwde ligweide en relax op ons strandje in één van de hangmatten. De overnachting in ons luxe Hotel Thermen Bussloo**** maakt de wellnessbeleving helemaal compleet!

Jouw mini-vakantie is inclusief: 

 • Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo
 • Twee dagen genieten van de wellness van Thermen Bussloo, inclusief deelname aan het belevenisprogramma met o.a. opgietingen, meditaties en rituelen.
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Diner in restaurant Intens* of uit te breiden naar het Verrassingsmenu van de chef ( 3 gangen voor € 15,- / 4 gangen voor € 25,- / 5 gangen voor € 35,- per persoon)

 

* Aanbevolen door Michelin

Deze hotelaanbieding is geldig t/m 31 oktober 2018 o.b.v. beschikbaarheid!


 

NU v.a. € 99,50 p.p

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,82 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50. Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p.
Book directly
 • Twee dagen ontspannen bij Thermen Bussloo..

   Relaxen in de lounge 
   Genieten in verschillende sauna's
   Uitrusten in de hangmatten
   Afkoelen in het meer of de dompelbaden
   Unieke opgietingen beleven 
   Culinair genieten bij restaurant Intens