Book

Hotel Herfstspecial

De dagen worden korter en buiten wordt het kouder. Geef je weerstand dus een lekkere boost en verwen jezelf daarom nu extra voordelig bij Thermen Bussloo. Ontdek de gehele dag al onze saunafaciliteiten en geniet van een heerlijk diner in restaurant Intens. De overnachting in ons luxe Hotel Thermen Bussloo**** maakt jouw wellnessbeleving helemaal compleet!

Geniet o.a. van:  

  • Een overnachting in Hotel Thermen Bussloo
  • Twee dagen genieten van de wellness van Thermen Bussloo, inclusief deelname aan het belevenisprogramma met o.a. opgietingen, meditaties en rituelen.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Diner in restaurant Intens* of uit te breiden naar het Verrassingsmenu van de chef ( 3 gangen voor € 15,- / 4 gangen voor € 25,- / 5 gangen voor € 35,- per persoon)

 

* Aanbevolen door Michelin

Deze hotelaanbieding is geldig t/m 21 december 2018 o.b.v. beschikbaarheid!


 

NU v.a. € 99,50 p.p

Alle genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen op basis van een standaard kamer bij twee persoonsgebruik. De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de gekozen datum en de gekozen opties in je arrangement. De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,82 p.p.p.n., reserveringskosten à € 7,95 per boeking en eventuele eenpersoonstoeslag á € 54,50. Op vrijdag geldt er een standaard weekendtoeslag van € 15,- p.p. Op zaterdag geldt er een weekendtoeslag van € 30,- p.p.
Book directly
  • Ontspan, float, geniet van de rustgevende onderwatermuziek en sluit je een moment helemaal af van de buitenwereld. In de avonduurtjes geniet je van het magische uitzicht op de sterrenhemel! Het lijkt niet van deze wereld; wat een unieke plek!