Opgietweekenden

Vanaf nu ieder 2e weekend* van de maand:
Opgietweekenden bij Thermen Bussloo!

Tijdens deze weekenden geniet u van thema-opgietingen van de beste saunameesters ter wereld, waaronder onze eigen wereldkampioenen Hans Barendse, Vincent Steenbergen en Rob Keijzer!

VIP Opgietweekendarrangement:

Sauna dagentree van 10.00 – 23.30 uur
Uitgebreid lunchbuffet met live cooking
3 Gangen dinerbuffet met live cooking
Gegarandeerd toegang tot 5 thema-opgietingen tijdens het Opgietweekend!
Dit arrangement is alleen geldig tijdens de opgietweekenden (ieder 2e weekend van de maand).

De volgende opgietweekenden zijn op:  

10 & 11 oktober 2015
14 & 15 november 2015
12 & 13 december 2015

Naast alle thema-opgietingen in de Kelo Aufguss sauna, geniet u van ontspannende en traditionele opgietingen in onze Azië sauna en Panoramasauna.

 

Sup-Yoga Clinics

Stand Up Paddling, oftewel ‘SUPPEN’ is wereldwijd de snelst groeiende watersport. SUP komt oorspronkelijk uit Hawaï en ontstond al in de jaren 60 bij de golfsurfers.
Bij SUPPEN sta je op je SUP board en beweeg je jezelf voort met een paddle die je aan weerskanten van je SUP board door het water haalt. SUPPEN is een heerlijke complete body & mind workout, waarbij je op een ontspannen manier intensief je core traint. Je traint vooral de spieren van je buik, onderrug, schouders, billen en benen maar omdat je continu voor balans moet zorgen is SUPPEN eigenlijk een zeer efficiënte oefening voor ALLE spieren in het lichaam!

Beroemdheden zoals Cameron Diaz, Jennifer Anniston, Rihanna, Cindy Crawford en Matthew McConaughey zijn dagelijks op hun SUP board te vinden langs de kust van California waar zij al suppend aan hun lichaam werken!

Het glijden over het water door de natuur werkt ontspannend en in Amerika werd al snel de overeenkomst tussen SUPPEN en yoga ontdekt. Yoga heeft dezelfde meditatieve werking en als je deze elementen samenvoegt op het water, dan heb je een outdoor activiteit die zijn weerga niet kent: ‘SUP-Yoga’.

Het SUP board is lang en stabiel en in deze clinic leert Mireille de Haas je SUPPEN en SUP-Yoga! Kracht, balans, meditatie en souplesse komen samen tijdens deze unieke clinic waar het fun element voorop staat. SUP-Yoga is een volledige work-out voor lichaam én geest.
Je hebt op deze dag onbeperkt toegang tot meer dan 25 wellnessfaciliteiten, waaronder sauna’s, baden en rustruimtes.

Boek snel want er zijn maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk per workshop en check hier voor een foto impressie van de dag!!

Waar:
Banyan Centre in hotel Thermen Bussloo, Bloemenksweg 38, 7383 RN Voorst

Reserveren verloopt via de website van Banyan Centre (onderdeel van Thermen Bussloo)