Reservieren
i Warum muss ich reservieren?

Nieuwe Detailpagina-de

  • Nieuw: Saunayoga
  • Kailash (klank-, kleur,- en geurritueel)
  • Droomreis
  • Klank & Relax ritueel
  • Droomconcert

Kailash (Himalaya zoutkristalgrot)
De Kailash is een uniek, door Thermen Bussloo ontwikkeld, klank-, kleur,- en geurritueel dat meerdere keren per dag op vaste tijden plaatsvindt. Een bijzondere belevenis die u niet snel zult vergeten. (max. 18 deelnemers)

Droomreis (Dromedarium)
Tijdens deze meditatie van ongeveer 20 minuten ligt u als in een droom, op de heerlijke
(verwarmde) banken in de rustruimte Dromedarium. Laat u meevoeren door de ontspannende klanken van diverse instrumenten en de geur van wierook. U kunt een diepe ontspanning ervaren. (max. 12 deelnemers) Tip: als afsluiter van de avond is er een heerlijke Good Night Droomreis.

Klank & Relax ritueel (Zentuin)
Buiten in de Zentuin is er dagelijks het Klank & Relax ritueel waarbij u zich mee kan laten voeren door de ontspannende klanken van o.a. klankschalen. Een bijzonder ritueel waarbij u liggend kunt genieten van de meest prachtige klanken en muziek. Om optimaal te kunnen genieten en u lichaam te laten ontspannen wordt u begeleidt in het aannemen van de beste en meest ontspannen houding.

Nieuw: Saunayoga (Azië sauna)
Speciaal voor het Relaxtival introduceren wij Saunayoga. Een bijzondere vorm van Yoga waarbij de warmte van de sauna zorgt voor extra doorbloeding van het hele lichaam. In de prachtige Azië sauna, onder toeziend oog van de immense boeddha, starten we de ochtend rustig met een aantal klassieke zittende yogaoefeningen om heerlijk te ontspannen, met aandacht voor stress-release. De rustgevende yogasessie en de aangename warmte zorgen voor een diepe werking op lichaam en geest. Een perfecte start van de dag om uzelf weer even helemaal op te laden!

Nog niet bekend met Yoga? Geen probleem, we laten u graag kennismaken. De les is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Droomconcert (Rustruimte)
Ervaar diepe ontspanning tijdens de Droomconcerten van Rob Verheul. Zijn Chinese Gong, klankschalen en hang hebben een ontspannende invloed op uw lichaam en geest en werken door tot in het diepste van uw ziel. Deze ontspannende klankreis vindt plaats in de Rustruimte op dinsdag, woensdag en donderdag.