Reservieren
i Warum muss ich reservieren?

Nieuwe Detailpagina-de

  • Finale Aufguss NK
  • Traditionele opgietingen
  • Ontspannende opgietingen
  • Kruidenbeleving
  • Klank meditatie

Finale Aufguss NK (Kelo Aufguss sauna)

In de Kelo Aufguss sauna vindt op 16 en 17 juni 2016 de finale van het Aufguss NK plaats. Tijdens deze opgietingen presenteren de beste saunameesters van Nederland hun ‘thema-opgieting’ aan een internationale jury en aan de aanwezige gasten. Iedere deelnemer heeft een speciale opgieting voorbereid, die in het teken staat van een door de deelnemer zelf gekozen thema. De internationale jury zal deze opgietingen beoordelen volgens internationale kwaliteitskenmerken.

Wilt u gegarandeerd toegang tot 5 NK opgietingen? Boek dan het speciale Aufguss NK arrangement.

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens de finales? Op zaterdag 18 juni organiseert Thermen Bussloo een NK Afterparty, waarbij een aantal toppers van het NK opnieuw zullen schitteren met zijn/haar NK thema-opgieting.

Traditionele opgietingen (Panoramasauna)

Naast alle thema-opgietingen, worden er dagelijks traditionele opgietingen verzorgd in onze Panoramasauna. Deze traditionele opgietingen gaan volledig terug naar de basis: geen muziek of lichtshow.

Ontspannende opgietingen (Kelo Aufguss sauna)
Speciaal voor het Relaxtival is er een aantal keer per dag een heerlijk rustgevende opgieting in de Kelo Aufguss sauna. Tip: boek het Relaxtival arrangement en je hebt gegarandeerd toegang tot 3 Relaxte opgietingen.

Nieuw: Kruidenbeleving opgieting (Azië sauna)
Nieuw bij Thermen Bussloo: de Kruidenbeleving opgieting! Een heerlijke opgieting met verse kruiden zoals rozemarijn en lavendel. Een unieke geurbeleving.

Klank Meditatie opgieting (Kelo Aufguss sauna)
Ervaar totale rust door de combinatie van klank en ontspanning tijdens deze bijzondere Klank Meditatie opgieting. De tonen en trillingen van Tibetaanse klankschalen, kristallen schalen en Chinese gongs nemen je mee op een ontspannen droomreis door Tibet, India, China en Japan. Een absolute aanrader voor lichaam en geest!