Arrangements

Reservieren
i Warum muss ich reservieren?

Loop je levenspad

De kern van Loop je levenspad

 • Kom (weer) in contact met jezelf
 • Ruimte voor meditatie en bezinning
 • Een praktische methode voor cultuurverkenning en –verandering in organisaties
 • Een instrument voor teambuilding

Loop je levenspad

Het Labyrint, gebaseerd op het labyrint van Chartres, achter Hotel Thermen Bussloo is een ingewijde krachtplek. Dit labyrint is bestemd voor persoonlijke groei en inzicht in persoonlijke processen. Het is een slingerend pad dat je via diverse wendingen naar het centrum van je eigen ‘zijn’ voert en weer terug naar buiten. Een labyrint is geen doolhof, maar een manier om jouw weg te vinden naar je eigen kern.

Voor persoonlijke groei

Het Labyrint komt in vele culturen voor en is een oeroud archetype, dat verbonden is met transformatie. De weg door het labyrint is een metafoor voor het levenspad. Ons eigen pad kent ook de nodige wendingen en het is goed om te ervaren wat deze wendingen in je leven voor jou hebben betekend of nog betekenen.
Op de weg naar binnen laat je los wat je wilt achterlaten: verdriet, angst, boosheid, wrok of schuldgevoel. Daardoor maak je ruimte voor nieuwe ervaringen en kom je weer een stapje dichter bij je innerlijke kern. Het lopen van het labyrint brengt inzicht, rust, acceptatie en verbondenheid met jezelf en de mensen om je heen.

Het lopen van het labyrint is in eerste instantie een persoonlijk proces, maar je komt ook andere mensen tegen op het smalle pad. Dit stemt tot nadenken hoe jij met ontmoetingen en verbindingen om gaat. Dit element wordt sterker, omdat je het labyrint loopt met een gezamenlijk ritueel, hetzij in een groep of organisatie met een specifiek doel.

Direkt reservieren
 • Data

  4 oktober 2018

  Max. 8 deelnemers

 • Kosten

  €59,00 p.p.

  Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Uiteraard kun je daarna nog gebruik maken van de wellnessfaciliteiten.

 • Ineke Dolman is je trainer