Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement
<     VORIGE

Dagje Wellness

Ben jij toe aan ontspanning?

Beleef een dagje wellness bij Thermen Bussloo.

Beleef een onvergetelijk dagje wellness

Een onvergetelijk dagje wellness! Dat is wat we u in wellnessresort Thermen Bussloo willen bieden. Thermen Bussloo is rustiek gelegen aan het meer van Bussloo, midden op de Veluwe (Apeldoorn), te midden van bossen, heide en weidevelden. Ervaar de weldadige ontspanning van de vele faciliteiten, waarvan enkele zelfs uniek voor Nederland. Zoals de Kelo Aufguss sauna (grootste van Nederland), Panoramasauna (met prachtig uitzicht over het meer van Bussloo) en de Himalaya Zoutkristalgrot (met Nepalese zoutkristallen). Als gast van Thermen Bussloo geniet u onbeperkt van al deze prachtige saunafaciliteiten en kunt u kosteloos deelnemen aan het bijzondere Belevenisprogramma.

Om uw dagje wellness compleet te maken overnacht in een van de luxe kamers of suites van Hotel Thermen Bussloo (vier sterren+). Op onze website vindt u ons complete wellnessaanbod voor een heerlijk dagje wellness. Aantrekkelijke arrangementen, heerlijke beautybehandelingen en alle informatie over ons prachtige hotel. Hiermee stelt u heel gemakkelijk uw ultieme dagje wellness samen.

Toe aan ontspanning? Reserveer direct

Wellness, zintuigen en natuur hebben alles met elkaar te maken. Samen staan ze voor intense ervaringen en voor belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z'n puurst. Je vindt het in Thermen Bussloo, waar we al jouw zintuigen raken én verrassen.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze!

bekijk

Maak een keuze.