Wat wil je reserveren?
Sauna entree Hotel arrangement
DE NL

Ons hotel én beautycentrum zijn geopend

Corona- update 26-02-2021

Vanaf 5 maart openen wij ons Hotel Thermen Bussloo én ons beautycentrum weer, zodat jij kunt komen genieten van een ontspannen verblijf, een heerlijke massage of effectieve gezichtsbehandeling.  
 
Speciaal voor onze hotelgasten is ons buitenbad geopend om baantjes te zwemmen. Als hotelgast kun je óók weer bij ons genieten van een culinair 3- of 5 gangendiner – geserveerd op je hotelkamer én van een uitgebreid belevenisprogramma met één-op-één ontspanningssessies. Alle saunafaciliteiten en onze andere baden blijven helaas tot minimaal 16 maart 2021 gesloten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus.  
 
Het is vanaf nu dus weer mogelijk om een ontspannende massage of andere beautybehandeling te ondergaan in het beautycentrum van Thermen Bussloo. Dit kan in combinatie met een overnachting in ons Hotel Thermen Bussloo, maar je kunt dit óók (tijdelijk) als losse behandeling bij ons boeken.  
 
Benieuwd naar de mogelijkheden, óók nu onze saunafaciliteiten nog even gesloten blijven? Bekijk ze hier. 


Onze corona-maatregelen:

Mondkapjes verplicht Het dragen van een mondkapje binnen ons resort is verplicht.
In -en uitchecken Max. één persoon per boeking inchecken.
Aanwijzingen Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.
Hygiëne Wij treffen extra hygiënemaatregelen.
Horeca Het ontbijt en diner worden op de kamer geserveerd.
Beautycentrum Wij treffen aanvullende beauty maatregelen.
Baden Alleen ons buitenzwembad zal geopend zijn voor hotelgasten.
Gezondheid Corona-symptomen = Thuis blijven.
Betalen Betalen kan alleen contactloos of met pin.

Onze medewerkers staan klaar om jou weer volledig in de watten te leggen. Vanzelfsprekend hebben wij extra maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom zal jouw verblijf in ons hotel of jouw beautybehandeling bij ons op dit moment anders verlopen dan je van ons gewend bent. Bekijk hieronder onze maatregelen of lees onze veelgestelde vragen waarin wij het één en ander verduidelijken. 

Welke maatregelen treffen wij voor de heropening van ons hotel en beautycentrum?

Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is alles volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een zorgeloos en veilig verblijf. Op deze manier kun jij onbezorgd genieten én ontspannen!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze arrangementen

Bekijk arrangementen

Maak een keuze.