• Retreats
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Corona-update

Corona-update 14-01-2022

Vanaf 16 januari opent Hotel Thermen Bussloo weer haar deuren en kun je als hotelgast komen genieten van onze (buiten)baden en behandelingen. Onze sauna’s blijven helaas nog even gesloten. Dit betekent dat je alléén als hotelgast gebruik kunt maken van ons beautycentrum en van onze baden.

 

Tijdens de persconferentie van 14 januari 2022 zijn de eerder aangekondigde maatregelen vanuit de overheid voor sauna’s verlengd. Onze sauna’s moeten daarom helaas nog even gesloten blijven. Gelukkig hebben we wel het nieuws gekregen dat onze baden voor onze hotelgasten wél open mogen zijn. Dit betekent dat wij de deuren van ons hotel weer openen én dan onze hotelgasten heerlijk kunnen genieten van een fijn verblijf incl. ontspannen in één van onze (buiten)baden.

 

Gasten die een reservering hebben gemaakt voor een dagje sauna en/of een hotelovernachting zullen zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden over de afwikkeling en de eventueel gemaakte reservering. Op dit moment hoef je nog geen contact met ons op te nemen en vragen we je te kijken bij onze veelgestelde vragen of de berichtgeving via e-mail af te wachten.

 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze arrangementen

Bekijk arrangementen

Maak een keuze.