Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
DE NL

Corona maatregelen

Bekijk de video update >

Update 14 oktober: Wij zijn geopend!

Voor hotelgasten zijn wij volledig geopend. Je kunt genieten van onze heerlijke saunafaciliteiten, het beautycentrum én ons restaurant.

Voor daggasten zijn wij ook geopend. Je kunt van onze saunafaciliteiten en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas moeten wij wel tijdelijk onze restaurants sluiten voor daggasten. Het is echter wel essentieel om tijdens jouw saunabezoek je bloedsuikerspiegel op peil te houden en je lichaam goed te blijven hydrateren. Daarom bieden wij (tegen betaling) gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketten aan, zodat jij op een verantwoorde manier gebruik kunt maken van onze saunafaciliteiten.

__________________________

De 1,5 meter samenleving. Een begrip waar tot voor de coronatijd nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Thermen Bussloo stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van haar gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons resort volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een zorgeloos en veilig verblijf. Want, veilig naar de sauna...dat regelen we samen!

 1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Daar houden wij ons aan én dat vragen we aan onze gasten. Waar mogelijk geven we in ons resort deze afstand aan middels signing. 

 Mondkapjes 

Onze medewerkers dragen binnen in ons resort een mondkapje ter bescherming. Vanaf heden wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen bij verplaatsing in onze binnenruimtes, zoals onze receptiehal, ons saunaplein en kleedruimtes. In de sauna en bij zitten, zwemmen en douchen hoef je geen mondkapje te dragen.

 In- en uitchecken

  • In- en uitchecken kan door maximaal 1 persoon per boeking (hoofdboeker).
  • Wil je iets ontvangen of overhandigen, leg dit dan op de balie. Vermijd fysiek contact.
  • Gelieve contactloos of met pin betalen. 

 Aanwijzingen

We doen er alles aan om je bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op en volg waar nodig de bewegwijzering.

 Hygiëne

  • Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser. 
  • Was tijdens je bezoek regelmatig je handen.
  • Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.
  • Onze medewerkers dragen, binnen in het resort, een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes. Onze gasten zijn verplicht een mondkapje te dragen bij verplaatsing in onze binnenruimtes.

 Horeca

Helaas moeten wij tijdelijk onze restaurants sluiten voor saunagasten. Het is echter wel essentieel om tijdens jouw saunabezoek je bloedsuikerspiegel op peil te houden en je lichaam goed te blijven hydrateren. Daarom bieden wij (tegen betaling) gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketten aan, zodat jij op een verantwoorde manier gebruik kunt maken van onze saunafaciliteiten.

Ons restaurant is wél voor hotelgasten geopend voor ontbijt, lunch en diner. Kom je genieten tijdens ons ‘Early Dinner’ vanaf 16.30uur, dan ontvangen we je graag met een aperitief en heerlijke amuse, en serveren onze sommeliers de mooiste bijpassende wijnen. Kom je later dineren (vanaf 20.00 uur)? Dan schenken wij onze lekkerste alcoholvrije ‘wellnessdrinks’. Met liefde én passie door ons afgestemd op jouw gerecht.

 Beautycentrum

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging. Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Onze medewerkers dragen een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes.

 Baden

Voor onze baden houden wij ons aan de richtlijnen en adviezen uit het "protocol verantwoord zwemmen".  

 Gezondheid

De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als je klachten hebt die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers. Voor meer informatie klik hier.

 Betalen

Uit hygiënisch oogpunt willen we je vragen contactloos of met pin te betalen.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Hotel arrangementen

Bekijk onze arrangementen

Maak een keuze.