thermenfanspopup v3

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree....

Meld je aan
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangement

Cadeaubon voorwaarden

De cadeaubon/card gekocht vóór 23 november 2020 kan tot uiterlijk één jaar na uitgifte ingewisseld worden bij Thermen Bussloo of bij één van de zusterbedrijven (Thermen Soesterberg, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Berendonck). Cadeaubonnen gekocht ná 23 november 2020 zijn twee jaar geldig na datum aankoop. Het op de cadeaubon/card vermelde arrangement of de waarde kan in meerdere fases besteed worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Elke verandering in de waarde en/of kenmerken maakt de cadeaubon/card ongeldig. Voor het verzenden van de cadeaubon/cards brengen wij € 3,95 aan verzend- en administratiekosten in rekening. Het is niet mogelijk om met een cadeaubon van Thermen Bussloo een nieuwe cadeaubon of voucher aan te schaffen. 

Wij geven de mogelijkheid om cadeaubonnen/cards voor arrangementen cadeau te geven. Aangezien onze cadeaubonnen/cards twee jaar geldig zijn kan het zijn dat Thermen Bussloo in de loop van het jaar de inhoud en/of de prijs van een arrangement wijzigt. Indien het arrangement duurder is geworden, dan dient de meerprijs te worden bijbetaald op de dag van het bezoek. Echter kan er ook voor worden gekozen om de waarde van de cadeaubon/card te besteden aan een ander (of goedkoper) arrangement, zodat er niet hoeft worden bijbetaald.

Cadeaubon/card verlengen

De geldigheid van de cadeaubon staat op de achterzijde vermeld. Mocht het er desondanks toch niet van gekomen zijn om je cadeaubon in te wisselen, dan bieden wij je de mogelijkheid om je cadeaubon alsnog in te wisselen. Je kunt je verlopen cadeaubon tot 6 maanden, na de geldigheid die op de bon vermeld staat, inleveren bij de receptie van Thermen Bussloo. Hiervoor worden eenmalig administratiekosten in rekening gebracht á € 7,95.

Maak een keuze.