• Retreats

Belevingsonderzoek Thermen Bussloo

Doe jij mee?

Doe jij mee aan ons belevingsonderzoek? Via een interview willen we beter begrijpen wat jouw gedachten en gevoelens zijn over jouw beleving tijdens een dagbezoek aan Thermen Bussloo. Dit interview vindt plaats via Microsoft Teams.

De interviews vinden plaats in de periode van donderdag 16 maart t/m 28 maart 2023.
Het interview vraagt ongeveer 1- 1,5 uur van jouw tijd. Dit vragen we natuurlijk niet zomaar van jou. Naast dat je ons helpt, bieden we jou als dank voor jouw deelname een heerlijk sauna-arrangement (incl. lunchbuffet) voor twee aan – van ons, voor jou! 

Goed om te weten
: indien je binnen onze selectiecriteria valt én op gewenste tijdstip(pen) aanwezig bent, nemen we telefonisch contact met jou op voor de verdere afstemming en planning.  Heb je nog geen reactie of telefoontje van ons ontvangen? Dan mag je er vanuit gaan, dat je niet benaderd wordt voor het interview.

Hierbij bevestig ik dat ik wil deelnemen aan het belevingsonderzoek (via een interview) van Thermen Bussloo en dat Thermen Bussloo hiervoor contact met mij mag opnemen. * *

Naam: *

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

Geslacht: *

Wat is je leeftijd? *

Binnen welk tijdstip zou je beschikbaar zijn? *

Helaas is er nog maar één datum en tijdstip over. Kun je niet op dit moment? Stuur dan even een mail naar irave@thermenresorts.nl met een andere suggestie. 

Ben je in het bezit van een badenkaart? *

Welke datum was jouw laatste dagbezoek aan Thermen Bussloo? *

Onder een dagbezoek verstaan we minimaal 6 uur

Heb jij tijdens deze dag deelgenomen aan het belevenisprogramma van Thermen Bussloo? *

Hoe vaak per jaar ga je naar Thermen Bussloo? *

Maak een keuze.